ja jedou nabral plnou, a ptze mam delane sve vicko na nadrzi, tak benal cakal do auta a rozezralo me to barvu i plast v co kryje diru v kastli pro pristup do nadrze

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
FilipGTti píše:ja sem E85 zkousel i daihatsu charade 1,3 16v a presne to co sem cekal studeny motor moc nechyta neni na to prizusobena jednotka ale zahraty motor s timto palivem ma ccao 10 -15% vesti vykon.. je to hodne znat..
zkousel sem ho lit i do facka ale tam se tomu vebec nechtelo bylo potreba uplne jineho serizeni motoru a do toho se me moc nechtelo ...
promin, ale proc tam lijes palivo s jinym antidetonacnim faktorem nez Ti doporucuje vyrobce auta? zvlast kdyz jak rikas se to auto chova tak jak si popsal?!johnny.v píše:Zdravim,
chtel bych se svami podelit o sve zkusenosti, co ma s etanolem E85. Na uplnej zacatek bych mel zminit, ze mam jednu z prvnich jednickovych KOMBI Octavii s obsahem 1.6, bez jakykoliv uprav a zasahu do auta... Kdyz jsme ji koupili, mela neco malo pres 100 000 km.
(take jsem to zkousel na VW passat vr6 2.8, ktery mel najeto vice nez 400 000km a muzu rict, ze to byla desna raketa)...
haviřov karimpex u kruhoveho objedzdu na OVjagy píše:FilipGTti píše:ja sem E85 zkousel i daihatsu charade 1,3 16v a presne to co sem cekal studeny motor moc nechyta neni na to prizusobena jednotka ale zahraty motor s timto palivem ma ccao 10 -15% vesti vykon.. je to hodne znat..
zkousel sem ho lit i do facka ale tam se tomu vebec nechtelo bylo potreba uplne jineho serizeni motoru a do toho se me moc nechtelo ...
Kde se to da nabrat na Morave?
Johny: To, ze je to neklidne bude kvuli tomu, ze je jina smes.. chce to doladit ECU, pak to bude ok podle me.
FilipGTti píše:haviřov karimpex u kruhoveho objedzdu na OVjagy píše:FilipGTti píše:ja sem E85 zkousel i daihatsu charade 1,3 16v a presne to co sem cekal studeny motor moc nechyta neni na to prizusobena jednotka ale zahraty motor s timto palivem ma ccao 10 -15% vesti vykon.. je to hodne znat..
Kde se to da nabrat na Morave?
Johny: To, ze je to neklidne bude kvuli tomu, ze je jina smes.. chce to doladit ECU, pak to bude ok podle me.