koupi jinou spalovaci turbinu na tom nic neni, nebo taky muze pouzit restriktory aby mu to zabiralo jinak..
kdyby tam dal kompresor tak na to aby zacal stlacovat by sebral autu vykon 86 koni (z puvodnich 90)
Setrvák
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Setrvák
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
- chachar.fista
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nechci tam cpat turbo,ani jiný věci,ptz to je 1,4 na papírech 1,1 což znamená při váze nějakých 700kg,pokud to dostanu na cca 120 psů(série 96),budu v kategorii do 1,4 celkem schopnej konkurence si myslím.. 

Peugeot 106 XSi- prodáno
Peugeot 306 XT .. sešrotována po dobré službě
Škoda Felicia 1,3i-40kw.. R.I.P
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81kw
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
Stejně nás 1300 začnou na sprintech řadit do 1600 jako na Renocaru.No a koukňete kdo ty 1600 vyhrál
honda to není...

- chachar.fista
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nj,130 je brko..já to mám hlavně na rally a tam se kategorie měnit snad nebudou..YaraV píše:Stejně nás 1300 začnou na sprintech řadit do 1600 jako na Renocaru.No a koukňete kdo ty 1600 vyhrálhonda to není...

Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
Nevyráběl jste někdo hliníkový setrvačník?
Hliníkový setrváky se prodávají na hondy dost často,ale taky dost často se stává,že se rozsypou. Protože hliník a kov ze kterého je udělaná plocha pro lamelu mají jinou roztažnost při změne teploty. A tím se to bud ohne nebo rozsype. Nejlepší máš vzit originál a nechat ho odlehčit,ale musí se vyvážit. Jinak ti odejde klikovka. Mám člověka co dělá tyhle věci.