Turbo na karburátor weber,solex a dellorto...?

Mechanika, turbo, chlazení, palivo, oleje, spojka, převodovka, diferenciál, a veškeré další úpravy mechanických dílů.

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

mihal.1
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Turbo na karburátor weber,solex a dellorto...?

Příspěvek od mihal.1 » 06 led 2010, 23:28

jak pise tsin, kdyz karbeci tak jedine edelbrock, troufam si rict ze skyta mnohem vic moznosti nez weber,solex a dellorto dohromady,
pokud si myslis ze do toho nenacpes 400 tycek tak to te upozornuju ze pokud to neprekrocis tak aspon hoodne priblizis. Wilwood, HP velmi prestizni a kvalitni firmy a taky tomu ta cena odpovida + ram zakazkova vyroba + prevodovka taky urco prekopana nebo zakazkova to sou jen zrnka z toho vseho co bude drahy. Ono se to nezda ale vetsinou se nejvic vyplacne za ty malickosti ktery nejsou samy o sobe drahy ale je jich takovy kvantum napr. vecicky co se musej tu dokoupit tu nechat svarit, vyriznout, upravit pak prijdes na to ze to bude lepsi takhle tak predelat znova nechat udelat.
Ale timto te od projektu neci odrazovat, ja fandim takovejm projektum ktery nejdou cestou co by se vydali vsichni.
Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro

Borbet
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borbet » 07 led 2010, 08:52

já stavím fáčko na Amaterrally a jsem v tom za kilo a přijde mi že nemám skoro nic. S autem jsem už absoluoval 4 závody tzestovací. Troufám si řict že při plným nasazení bude auto za rok hotový tak jak chci. Všechny díly mám od kamarádů z druhý ruky, já si vše repasuju jinak by to bylo uplně někde jinde cenově

Borbet
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borbet » 07 led 2010, 08:59

kup spodek 1400, na to hlavu s porádnýma kanálam,ventilama 37,5 a spalováky uprav, vylešti kliku, ojnice, nech udělat loukoťovej setrvák, nech to vyvážit,kup weebry 45 a sání, vačku dle toho co s tím chceš jezdt, poskládej to, nalej castrol TWS a máš jednu za sta věcí hotovou...
Převodovka samozřejmě špéru nejlíp kitovou, stálej převod a kola dle toho co s tím chceš jezdit
podvozek zakázkovej Hp nebo Koni či Sachs, přední nápravnice se stabilizátorem z feldy, veškerý uložení unibal, do zadu převeř nápravu z oktávky je širší a líp funguje
rám alespon podle J éčka,bezpečnostní nádrž, na něčem musíš sedět atd
Na nějaký willwoody se vyser dej tam 4pístky na všechny nápravy doprostředka tiltona na seřizování zadku aby tě nepředbíhal, nějakou tu ručku
Do oken naser makrolony a co se dá dej z laminátu

A MÁŠ KRÁSNÝHO FAVORITA ZA 250 000 ,- Kč

czechino
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czechino » 07 led 2010, 12:16

Jö přemýšlel jsem o sání z feldy 1.3+ plně programovatelnou jednotku,jenže elektriku v autě¨nenávidím...a kupovat jednotku za 30 000,- šílené, na karbec mi stačí šroubovák...jak píšete přetlakové a podtlakové...nevim nevim...nejlepší se mi zdá 50 webr na kterej napojim turbinu...jak¨jsou na prvni strance obrazky..tak vidim ze to de a to mi staci:-)...píšu ze školy... takže o tom moc nepřemýšlim, doma napíšu více ;)
---Škoda Favorit---

Aladin
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin » 07 led 2010, 12:22

no jestli myslíš, že si webery či jiné lepší karbce pošteluješ sám... a karbce tě stejně výjdou na těch 30 , což se Ti zdá hodně za jednotku... ale taky bych jednou rád karbce

Abarthplasty
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abarthplasty » 07 led 2010, 13:52

Tak to ses sikulka...KARBCE SI NALADIS SAM SROUBOVAKEM. Kamo ja mel na puvodnim motoru Weber 28, Weber 32,Weber 40, Solex 40 a garantuju Ti ze ani borec co to dela celej zivot je nedokazal 100% naladit.
Co delas za skolu? Stredni odborna ladeni karbcu? :lol:

Borbet
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borbet » 07 led 2010, 14:14

Je třeba synchron test. Hele synku na nějaký turbo zfetovaný se vyser jo a nevymejšlej píčoviny škodováckej motor na turbu nevydrží ani 500 km

Borbet
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borbet » 07 led 2010, 14:16

jestli máš prachy na víc tak udělej vstřikování ale žádný turbo tam neser !! http://www.propdm.eu/ tohle je pecka

czechino
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czechino » 07 led 2010, 15:54

no tak rikam ze karbec je levnejsi nez ridici jednotka tam mate kabel ,notas,program..a tu jednotku..Jako ze se to sesteluje sroubovakem rikam obrazne...myslim ze to dam nekomu skusenemu a ten to sesteluje beznym naradim...a ne kupovat tyhle veci k jednotce...mozna by to bylo lepsi udelat vstrikovani...ale to by chtelo jinej motor a ty se prendavat nesmej.... :prekvapen

Jo a jeste by me zajimalo kdyby tam byl jednobod..jestli to by slo naladit na turbo??
---Škoda Favorit---

Hasis
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis » 07 led 2010, 16:05

pises tu, ze se motory prendavat nesmeji a turbo se nato cpat muze? prosimte to vubec neres
a naladeni webru v servise stoji taky peknou palku
me rikali 4-10t a to ti jeste nevydrzi navzdy....
VéTéeS Powa

Odpovědět