čaute draci,
můžete mi poradit při koupi spojky???rozhoduji se mezi clutch masters fx 300 a F1 racing stg3. je to na golfa 1.8 t. ted jsem tam měl sachs a vydržela 30 tis. což je problém. nespálila se lamela ale rozlítnul se přítlačák, takže to chce nějakej silnější, a tyhle vypadaj celkem schopně. prosím o poznatky, děkuju
spojka
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: spojka
tak prej ta f1 racing ma moc lehkej setrvák,jen 4.2kg, a to do kopce je v p...
Nějaký poznatky?
Nějaký poznatky?
Aniž bych chtěl rejpat, myslíš že tyhle spojky jsou stavěný na životnost 30tis. km?
Zároveň nechápu, proč by měl bejt problém v lehčím setrváku, když zrovna kopcový auta je používaji opravdu minimální možný.
Zároveň nechápu, proč by měl bejt problém v lehčím setrváku, když zrovna kopcový auta je používaji opravdu minimální možný.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

ty mysliš,že vydrží míň?no mě to bylo řečený od motorářů,tak se nehádam
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
min ..nebo vic...zalezi prece na stylu jizdy. Pokud jezdis zavody na vrcholovy urovni , je ti jedno kolik to vydrzi, dulezity je vysledek.
a na normalni jezdeni? zalezi to na spouste dalsich aspektu (kdo to montuje, vada materialu, atd atd)
a na normalni jezdeni? zalezi to na spouste dalsich aspektu (kdo to montuje, vada materialu, atd atd)
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
No co jsem zatím zjistil tak odlehčený setrvák má vliv taky na spotřebu
Auto žere mín
Co ten motor má za upravy,že ti ta spojka klekla a v čem to máš ten motor? Ty F1 jsou dost dobré spojky i za tu cenu. Nebál bych se toho.
tihle je taky mají. www.sportracingparts.cz

tihle je taky mají. www.sportracingparts.cz