Audi A3 1.9tdi quatro

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Prospeedy
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Re: Audi A3 1.9tdi quatro

Příspěvek od Prospeedy » 04 pro 2010, 00:11

Když bude čas tak proč ne... jinak s tim meřenim dle videa... co ti na to mam napsat... věr si čemu chceš, přesvědčovat tě nebudu. Jinak čas na 400m s nitrem je 12.91s.. Na 100 je to mezi 5-6s, na 200 cca 21s.. přesvedčovat a vozit nikoho nebudu, stejne je ted zima a neda se poradne jezdit..az na jare budou nejaky srazy, tak mě nekde uvidite..tod vse a koncim s touhle přesvědčovací diskusí jakej je skutečnej výkon apod.. to že má někdo komplex z udělanýho naftáka je směšný :-D téměř každy pd-čka at už od DP, nebo Chi..um maji okolo 240PS, tak proč se ti nezdá výkon 280PS realnej s pořádnym turbem (mimochodem špička je 2,7bar)....Asi toho ještě o naftě a jejím potenciálu moc nevíš ;)

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 04 pro 2010, 00:42

necháme těch OT..až se ti bude chtít můžeš se stavit rád tě uvidim a pokecám.....vozit mě nikam nemusíš to po tobě rozhodně nikdo nechce.....O naftě toho Vím velice málo..ale pamatuji si že babička měla naftová kamna...
dost legrace..Vím jak se pohybujou optimální výkony u těhle motorů...poměr výkon a relativní výdrž motoru.. a tohle je mírně přes čáru třeba u těch 300ps. Napovídá tomu i tvůj graf a průběh krouťáku.Ještě k triskám to jsou nějaký kopie Fratelli Bosio nebo jedou svojí technologii?

PS: Místo toho čerťění radši technicky argumentuj....tady na RF na všechno nekejváme bradama ;)
viva´la QUATTRO

sr20detn14
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od sr20detn14 » 04 pro 2010, 10:51

Kluci mě se to taky líbí a je jedno jak dlouho to vydrží,fandím benzínu je jednodušší na ladění a není tam tolik blbin skoro k ničemu :majak Bude tam asi brutál teplo atd..,doufám že se dozvíme i o budoucnosti týhle zběsilí sviňky na ropu tak ať to lítá :prvni

Prospeedy
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od Prospeedy » 04 pro 2010, 21:57

Soráč za čertění, ale nemám rád řeči tipu, že tomu stejně někdo nevěří, že tam ten výkon je apod, i když je to podloženo grafem.. Ale dost OT.. Firad je konkurenční značka, co vim tak si jede svojí technologii, ale určitě si jistej nejsem.. Jen vim, že proběhl test FB a Firad se kterýma se mělo dosáhnout podobných výkonů (oba tipy určeny pro výkon cca 300PS) a firady vyhráli na plný čáře.. už si nepamatuju přesný hodnoty, ale firad bláto určitě není ;) Jinak proti FB nic osobně nemám, sám jsem je měl (konkrétně powerplusy 764) v passatu AFN a jen výměnou za seriový vstřiky a výměnou za C-čidlo byl výkon bez chipu cca 145PS a po chipu 175PS.. Jinak určitě rád pokecám, ničemu se nebráním pivo

Jason
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jason » 06 pro 2010, 21:56

Já jsem ale nemluvil o chipu a turbu. Nechtěl jsem tě nějak urazit nebo jinak rýpat, možná to tak vyznělo, ale opravdu tomu tak není.

Odpovědět