Suzuki Swift EVO VI

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
jagy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Suzuki Swift EVO VI

Příspěvek od jagy » 28 úno 2011, 00:14

To EVO je muj kamarad. Meli stesti, ale problem byl - jak uz bylo zmineno - v divakach. Zatacku pred touhle osudovou divaci nasypali snih, ktery tam po prvnim prujezdu opravdu nikdo necekal. V te zatacce uz meli problem, nejak ji vybrali, ale uz meli velky najezd do te dalsi. No nastesti jsou v poradku, auto vem cert...
Ja jel taky a kdyz byla tato RZ Barak zrusena, tak jsem se opravdu nestacil divit, kolik bylo okolo RZ totalne ozralych lidi, ktere museli ostatni vlect pryc. Podminky na Stope byly opravdu tezke - voda, snih, blato, brecka, sucho.. proste vsechno. Byl to dost velky adrenalin a jsem rad, ze jsme dojeli ve zdravi. Tem, co nedojeli se silnejsim autem se ani nedivim, bylo to fakt o hubu pro amatery.

Obrázek

TomGTI
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od TomGTI » 09 bře 2011, 10:15

Když tady vidím zase diskuzi na téma Valaška tak mě dujou všichni svatí.Je to závod jako každý jiný snad,někdo jede s Favoritem někdo z Lancerem Evo za milión,každý s tím na co má.Všichni se přihlásily že chtějí jet dobrovolně,pokud chtějí závodit tak jedou jako na závodech a musí počítat s tím že při závodech se může bourat jelikož se jede rychle.Pokud nechce bourat tak má mozek a jede tak aby se nevyboural.Jediná příčina všech havárií co tam byla je že jezdci prostě nezvládli řízení,pro někoho nepřijatelné ale prostě tak to je.Jsou to přesně takový ti závodníci kteří pokaždé zajedou na závodech úplný prd ale nikdy nehledají chybu v sobě ale svádějí to na různé jiné věci či okolnosti což je naprosto směšné,pokud člověk nedokáže uznat že na to prostě dneska neměl tak nemá co na závodech dělat.Sám už jsem něco málo odjezdil,vím jak jsem začínal a vím že není každý den posvícení a někdy se člověku daří více či méně ale dokážu uznat to že prostě byl někdo lepší než já a nebudu svádět pokaždé vinu na auto nebo na házený sníh na cestě.Taky vím že žádný učený z nebe nespadl a nevyhraju hned na prvním závodě.Já sám jsem žádný sníh či problémy při průjezdu tím místem neregistroval a ani ostatní se kterými jsem mluvil,navíc jak někdo psal že předokolky a zadokolky neměly absolutně problém tama projet a někteří navíc ještě hodně rychle a zbytek čtyřkolek tam projel taky normálně až na pár jezdců tak kde je chyba?Já bych řekl že v divácích ne.Samozřejmě že na zbytku tratě sníh nebyl ale na Baráku v lese je podle mě logické že to bude klouzat na té břečce a zbytky sněhu a už záleželo na každém jak se s tím vypořádá.Taky nám samozřejmě přebíhali přes cestu na poslední chvíli lidi ale jako pořadatel na Barum Rally musím říct že Valaška to byl hodně slabý odvar toho s čím se člověk potká na Barumce jenže o tom už se nemluví,tam přece jezdí jenom profíci a oni jsou NEJLEPŠÍ ONI TO MAJÍ V RUKÁCH A AUTO MAJÍ VŽDY POD KONTROLOU-LEDA TAK KULOVÉ MAJÍ POD KONTROLOU.Pokud by amatéři měli možnosti porovnat se s těma "profíkama" tak se vsadím že by jsme je "POJELI VELKÝM STYLEM".Já jen doufám že tradice Valašky bude pokračovat a že budu mít možnost se zase příští rok postavit na start.Tento rok jsem se konečně dostal do startovky a ta atmosféra je naprosto jedinečná oproti tomu co jsem doposud odjel v amatérských závodech.

Mr.Hyde
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Hyde » 09 bře 2011, 17:35

TomGTI píše:... musím říct že Valaška to byl hodně slabý odvar toho s čím se člověk potká na Barumce jenže o tom už se nemluví,tam přece jezdí jenom profíci a oni jsou NEJLEPŠÍ ONI TO MAJÍ V RUKÁCH A AUTO MAJÍ VŽDY POD KONTROLOU-LEDA TAK KULOVÉ MAJÍ POD KONTROLOU.Pokud by amatéři měli možnosti porovnat se s těma "profíkama" tak se vsadím že by jsme je "POJELI VELKÝM STYLEM"....
:lol: :lol: :lol: To je hodne odvazny tvrzeni :prekvapen
Power is nothing without control

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 09 bře 2011, 18:09

souhlasim s tomem ze atmosfera na Valasce je neopakovatelna a kdo to nezazil, nepochopi. doufam ze se pojede pristi rok zase a urcite se zase prihlasim, jen este neni jasne s cim.

jedu tak, jak se citim a jak je na tom moje auto a kdyz se precenim, nebo naopak podcenim vlastnsti auta, tak to nemuze dobre dopadnout

cim ste jeli? predpokladam nejakyho fancouze :-)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

jagy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagy » 10 bře 2011, 20:44

Tome, to cos napsal je desna hloupost. Ja v tom miste taky nezaregistroval zadny problem, protoze nemam ani vykon, abych tam problem mel. To byl i tvuj pripad a vetsiny ostatnich. Kdyz si na Youtube najdes video, tak je tam videt, jak tam lidi nahazou snih pred druhym prujezdem Baraku. Pak tam ma problem kazde druhe auto vcetne profiku predjezdcu. Ne nadarmo v tom miste skoncilo nekolik aut. Ty jsi trosku zaslepeny tim, ze mas nejaky komplex nebo co vuci Milanovi... nechapu, ze mas porad potrebu to resit. :)

TomGTI
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od TomGTI » 11 bře 2011, 11:58

Jagy,já jsem sice výkon neměl ale dost známých si dovolím tvrdit že tam jelo hodně rychle a nikdo nepociťoval nějáký problém,prostě někdo to projel někdo ne,možná taky záleželo na štěstí.S těma profíkama předjezdcema je to přesně tak jak jsem psal výše to že tam měli problémy mě nepřekvapuje.Nevím jestli jsi se byl třeba podívat na RS na Hvozdné,mě se tenhle úsek velice líbil,je to určitě hodně náročná a nebezpečná trať od té doby absolutně nemusím lidi kteří jezdí v různých vozech Mitsubishi a Subaru,co se dělo den před závodem nejenom na Hvozdné snad nemá ani cenu komentovat to je naprostá tragédie,nakonec se v den závodu musely závodní jízdy zrušit neboť právě tito jezdci vyvolali enormní zájem Policie na který samozžejmě doplatily lidi kteří se chovali slušně a tak jak se domluvilo na rozpravě a taky si rozmlátily všechny auta.Tyhle problémy se opakovaly na každém závodě,před závody všichni lítali jak oslí hlavy a na závodech kdy se měřil čas tak nepředvedli nic,maximálně pobavily diváky svou hloupostí a ostatním závodníkům pokazily závody.Nemám žádný komplex vůči řidiči stříbrného Lanceru ale vůči všem takovým kteří se chovají tak že škodí ostatním,pokud se nic nestane tak nás holt už nenechají příště jet tam kde někdo dělal bordel a pojede se jinde ale až se něco stane tak nebudeme jezdit nikde.Ti zbohatlíci co mají tyhle auta tak těm je to samozřejmě jedno že jo,ti budou třeba jezdit MČR,já na MČR nemám tak jsem rád že se někdo snaží dělat něco pro nás amatéry ale je to čím dál horší,škoda že se to nijak neřeší,každý si jenom stěžuje ale veřejně nikdo nic neřekne.

TomGTI
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od TomGTI » 11 bře 2011, 12:03

fokr_jr:francouz byl v plánu bohužel o Vánocích mě jeden osel trefil na cestě a nadějě na start byly pryč.Naštěstí jsem po pradědovi získal jeho Favorita,takže jsme vyházely sedačky a poslali přihlášku :-D .

Tady video z jedné krizovky,která nebyla první a zdaleka poslední :mrgreen: .

http://www.youtube.com/watch?v=027YQkH8gEw

http://www.youtube.com/watch?v=ItVm5iAbw3g

jagy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagy » 11 bře 2011, 12:39

Ok, nebudem to uz resit. :) Jinak s Fackem pekna jizda, taky jsme tam meli mensi krizovku ikdyz nas na to u startu upozornovali. :)

Jinak nevite, kdo delal ty videa ze Stopy? Nabizeli to v patek v sokolovne u jednoho stolu ale nejak se zapomneli ozvat. :(

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 11 bře 2011, 15:14

oni se ozvou. mam od nich lonskej sestrih a stoji to za to... myslim, ze to dorazilo az nekdy v dubnu snad... mozna to taky je tim, ze mam vysoke cislo, a estli to delaj postupne, tak to je jasne.

jinak ta vase krizovka pekne zpracovana ;-)
my mame jen jeden zaber a dohromady 3 fotky :-( to me dost zklamalo :-(

nas taky ten poradatel upozornoval, ze: "za tou odbockou je na chuja, tak bacha chlapi" (my byli v tu chvili mrtvy smichy a naky zavodeni bylo uplne vedlejsi - precejen nejsme zdejsi, tak nas to pobavilo),

a jelikoz jsem pred tou odbockou rozkutalel ten rerarder, tak jsem si daval sakra majzla v tomhle useku :)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

jagy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagy » 30 bře 2011, 23:21

Uz mas sestrih?

Odpovědět