Suzuki Swift GTi stage II.
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift GTi stage II.
a ja ked mozem poprosit foto aby som vedel o co sa jedna dik
jak bude krapet času tak hodím foto... Ale jde o šroubky, které drží škrtící klapku v osičce, prakticky jediné dva šroubky které jsou přímo v sání
- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
takový mini šroubek a udělalo to takovou destrukci? =-O
jj todle je moc hezky sestříháno, jen před zatáčkama se evidentně flákám... ty gumy co tam tenkrát byly - to bylo o hubu... nikde to nesedělo a i přes tuto opatrnou jízdu jsem tenkrát dělal hodiny.Letos už je to o něčem jinym
.............. jen kdyby mě to jelo
...... pořád sháním díly a neskládám. Opět chci motor složit z nových dílů a tak je to prostě hrozné shánění. Dnes už to ale vypadá dobře a doufám že do závodu ve Šternberku budu zase zpět ( 25.6 - 26.6 )

-
- Začátečník
Mozem poprosit rozmer tych 13" diskov a aky rozmer gum na to ? Tiez mam zaujem o 13" kola
Koukám, že jsem tu dlouho nebyl... Disky mám 7". Pokud to budeš shánět na swifta, tak tam nedáš ledajaký 13" disk, vnitřní profil toho disku musí ,,padnout" k brzdiči apod.
Vrchařská sezona 2013 pro mě skončila celkovým 2. místem v kategorii... na loňský kreš v posledním závodě to není špatné umístění, ale rád bych otestoval v nadcházející sezoně 4 klapkové sání. Snad se povede a budu se rvát zase o ten 1. flíček 

Za dobu co jsem tu nebyl, se na autě odehrálo ,,pár" změn. Z fotek je poznat, že jsem nechal instalovat bezpečnostní klec dle Jéčka od firmy NC power. Byla nainstalována převodovka s kratším stálým převodem (stromek série, pouze výstup na dif. - rovný zub). No a barva byla nutná vzhledem k havárii na konci sezony 2012 (vzhledem k životnosti auta, jsem nevolil celolak, ale pouze folii...)
Jen náhled jak se rámovalo:
Jen náhled jak se rámovalo:
Ale to nebude podle aktuálního jéčka, ne?
Subaru Impreza, Renault Megane Cabrio, Hyundai Tiburon, Audi A3 Turbo a Iveco Daily
http://www.autokrosar.cz
http://www.autokrosar.cz