Honda Crx 1.6
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Honda Crx 1.6
Nechtěl jsem do toho začít vrtat abych to nějak víc neposral, ale když to říkáš tak to bude asi pravda 

no co noveho na honde?
Nové je na Hondě to, že jsme se pustili do vyvaření prahů a podlahy. Zatím máme hotovou asi půlku
Jinak jsou nasazené nové pístní kroužky, písty jsou očištěné a pomaloučku polehoučku se to začne skládat
Už se i těším až zavrčí 

- Winie
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hele odkud je to auto kupovany? prijde mi ze ho odnekud znam:-D kazdopadne at se dari. co jsem to tady procital tak ti zatim stesti moc nepreje
drift away...

Jihlava! A jestli předchozího majtele znáš tak ho pozdrav, protože mi prodal "zajímavé" auto
Nebyla to nejlepší koupě, ale co nadělám. Jinak díky 

- Winie
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
osobne ho neznam. spis sem to auto parkrat potkal, nebo sem ho vidal na fotkach
drift away...

Po delší odmlce jsem zpět
Honda má za sebou první test a to na novém autodromu v Hradci Králové. Byla to zároveň první šance trochu ošahat jak se auto chová. Dopadlo to výborně, až na pár drobností vše fungovalo jak má. Další závod mě čeká až na jaře, takže se bude přes zimu dělat rám, brzdy, podvozek, lak a spoustu dalších věcí, přece se nebudu nudit
Dotaz pro odborníky.... Jaké kola bych měl na Hondu dát? 13ky? 14ky? 15ky? díky za vaše názory

Dotaz pro odborníky.... Jaké kola bych měl na Hondu dát? 13ky? 14ky? 15ky? díky za vaše názory

Se seriovou skříní to chce co nejmenší, na kopce a krátký sprinty určitě. 13" bude mít problém s brzdama, vím že kluci jezdí 14ky a určitě to funguje. Další věc jsou ale pneumatiky, protože se toho ve 14ce moc sehnat nedá.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

Jo ke 14kám jsem taky směřoval, jenže jak říkáš, problém sehnat slicky. Takže zatím to vydím taky na 13ky!