VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: VW Polo 2F Coupe G40
Woe to je k nasrání nadvakrát! Mohl sem mít hezkej záběr pro porovnání startu a místo toho prd!
Zatímco čekám na nové poloosy, krátím si dlouhou chvíli vývojem
Zatímco čekám na nové poloosy, krátím si dlouhou chvíli vývojem
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

Poloosy vyzvednuty a čekaji na svoji chvíli v krabici. Ve větší krabici hned vedle leží sada širokých lemů a oboje se dostane do pohybu a příští týden, teď je třeba vydělávat peníze.
STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
stoupni si do fronty - dilnu sem ted oblezel ja, ty mas vic casu do pristich zavodu
dnes sem kuprikladu zamet 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
zatímco proběhl další závod AD Cupu, kterej si popíše Fokr ve svým projektu, já si hraju s lemama a čekám až zaschne barva na poloosách.
STO psů

Poloosy jsou v autě, ovšem zase jsem byl nucen odevzdat IC (na opravu ťuklýho Mondea) takže pro změnu nepojízdný
Včera jsem nahrubo doladil lemy vpředu. Sada od pana Peška bohužel není sada, což jsme zjistili až po vyzkoušení. Chyba je na straně výrobce, kde se zjistilo, že formy jsou sice 4 ale jsou všechny zadní
Tak jsem to tam malinko nafingoval a mělo by to bejt v pohodě. Dneska dorazil novej IC od
http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... 0mm-x-65mm
kde je o litr levnější než jinde

Včera jsem nahrubo doladil lemy vpředu. Sada od pana Peška bohužel není sada, což jsme zjistili až po vyzkoušení. Chyba je na straně výrobce, kde se zjistilo, že formy jsou sice 4 ale jsou všechny zadní

Tak jsem to tam malinko nafingoval a mělo by to bejt v pohodě. Dneska dorazil novej IC od
http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... 0mm-x-65mm
kde je o litr levnější než jinde

STO psů

nahod tie fotky kdyz budes mat tie lemy hotovee
Pro mě byl nedělní závod úspěšnější než pro Fokra, auto drží a nakonec na mě zbylo
ve třídě na 1600ccm.
Jediný vážný soupěř byla Delta Integrale ale asi ve třetím kole se mu utrhlo řízení a vylítal olej ze serva. provizorně opravil,ale zvolnil aby mohl dojet domu. Na druhou stranu v poslední rundě ukázal krásnej průjezd táhlou pravou
My jsme konečně vyřešili problém z vyskakující poloosou a tak se čekalo co dalšího povolí
a ono nic
Tratě byly zajímavý, sice nic rychlýho, všechno na dvojku ale i tak to byly pěkný závody

Jediný vážný soupěř byla Delta Integrale ale asi ve třetím kole se mu utrhlo řízení a vylítal olej ze serva. provizorně opravil,ale zvolnil aby mohl dojet domu. Na druhou stranu v poslední rundě ukázal krásnej průjezd táhlou pravou

My jsme konečně vyřešili problém z vyskakující poloosou a tak se čekalo co dalšího povolí

Tratě byly zajímavý, sice nic rychlýho, všechno na dvojku ale i tak to byly pěkný závody

STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
a ze trefil retarder se nepochlubi. nastesti skody minimalni, jen ten fous vepredu se malinko utrhl na drzakach, takze to vyklepem (nebo jak se opravuje laminat
)
videl 4×4 jak zere ty retardery bez ubrani, tak to taky zkousel

videl 4×4 jak zere ty retardery bez ubrani, tak to taky zkousel

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues