Renault 5 GTE F16
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Renault 5 GTE F16
no zatial je to vo faze nastavovania. na rovnom asfalte funguje skvele, uvidime cez vikend pojde na uskakanom
ale ma to vela nastaveni takze uvidim ako sa to bude chovat

pak to urcite napis. poohlizim se po podvozcich na meho fiata (cinquecento) pouziti predevsim na rallye a zaitm premyslim pouze na zakazkovym HP
no urcite napisem len na to bude treba asi viac pretekov aby som vedel ako sa to chova. vcera som bol auto natankovat a skusal som prejst po takej uskakanejsej casti a dost dobre to kopirovalo nerovnosti. Myslim ze to bude v pohode. HP je samozrejme asi to naj co sa da kupit na auto ked je na zakazku robeny, otazkou je cena, tiez som rozmyslal o HP ale zabila ma cena takze som zvolil tie GAZ
tak trosku sme si uplynuly vikend zajazdili, aj ked vysledky nedopadli nijak dobre, uzil som si kopu zabavy a dosli sme cely takze pohoda. Boli sme na malom preteku trosku testnut podvozok a auto a mozem povedat ze sa sprava celkom dobre, nieje moc uskakany ale treba ho este kusok doladit.
Tu je male videjko z krizovky, ktora zabezpecila ze som skoncil uplne posledny kedze strata sa nedala dohnat uz (cas 2:06 cca).
odhliadnuc od toho som sa naucil 2 zakladne veci,
a) ked brzdis polovicou auta na blate brzdi skor a netoc velmi volantom,
b) ked obuvas na jednu napravu poloslik, daj ho aj na druhu aby zadok velmi neustreloval
c) musim sa naucit chodit rychle rychle
Tu je par obrazkov :

A male kosenie travy

Pretek poctil navstevou aj Jozko Beres Junior na Audi Quattre S1 a kto to videl ist potvrdi ze vtedy sa cas vratil dozadu a sk.B bola naspat. Bolo uzasne vidiet a pocut takyto stroj, no ako sam Jozko povedal, soferovat take nieco je boj od startu az do ciela
Tu je male videjko z krizovky, ktora zabezpecila ze som skoncil uplne posledny kedze strata sa nedala dohnat uz (cas 2:06 cca).
odhliadnuc od toho som sa naucil 2 zakladne veci,
a) ked brzdis polovicou auta na blate brzdi skor a netoc velmi volantom,
b) ked obuvas na jednu napravu poloslik, daj ho aj na druhu aby zadok velmi neustreloval

c) musim sa naucit chodit rychle rychle

Tu je par obrazkov :

A male kosenie travy

Pretek poctil navstevou aj Jozko Beres Junior na Audi Quattre S1 a kto to videl ist potvrdi ze vtedy sa cas vratil dozadu a sk.B bola naspat. Bolo uzasne vidiet a pocut takyto stroj, no ako sam Jozko povedal, soferovat take nieco je boj od startu az do ciela
Tak dnes som si spravil vianoce a dosli prilby RRS od speedpra. Celkom ma prekvapila dodacia doba, ratal som ze pridu az na konci tyzdna najskor.
Na R5 sa pripravuju nasledovne veci - prerobenie uchytov sedaciek podla FIA predpisu, a dokoncenie ukazovatelov stavu motora.
Na R5 sa pripravuju nasledovne veci - prerobenie uchytov sedaciek podla FIA predpisu, a dokoncenie ukazovatelov stavu motora.