Renault 5 GTE F16

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

oreille
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Re: Renault 5 GTE F16

Příspěvek od oreille » 04 říj 2012, 18:01

no zatial je to vo faze nastavovania. na rovnom asfalte funguje skvele, uvidime cez vikend pojde na uskakanom :) ale ma to vela nastaveni takze uvidim ako sa to bude chovat

Jiřík
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od Jiřík » 04 říj 2012, 18:13

pak to urcite napis. poohlizim se po podvozcich na meho fiata (cinquecento) pouziti predevsim na rallye a zaitm premyslim pouze na zakazkovym HP

oreille
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od oreille » 05 říj 2012, 07:23

no urcite napisem len na to bude treba asi viac pretekov aby som vedel ako sa to chova. vcera som bol auto natankovat a skusal som prejst po takej uskakanejsej casti a dost dobre to kopirovalo nerovnosti. Myslim ze to bude v pohode. HP je samozrejme asi to naj co sa da kupit na auto ked je na zakazku robeny, otazkou je cena, tiez som rozmyslal o HP ale zabila ma cena takze som zvolil tie GAZ

oreille
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od oreille » 08 říj 2012, 15:07

tak trosku sme si uplynuly vikend zajazdili, aj ked vysledky nedopadli nijak dobre, uzil som si kopu zabavy a dosli sme cely takze pohoda. Boli sme na malom preteku trosku testnut podvozok a auto a mozem povedat ze sa sprava celkom dobre, nieje moc uskakany ale treba ho este kusok doladit.
Tu je male videjko z krizovky, ktora zabezpecila ze som skoncil uplne posledny kedze strata sa nedala dohnat uz (cas 2:06 cca).

odhliadnuc od toho som sa naucil 2 zakladne veci,
a) ked brzdis polovicou auta na blate brzdi skor a netoc velmi volantom,
b) ked obuvas na jednu napravu poloslik, daj ho aj na druhu aby zadok velmi neustreloval :)
c) musim sa naucit chodit rychle rychle :)

Tu je par obrazkov :
Obrázek
Obrázek
A male kosenie travy :)
Obrázek
Obrázek

Pretek poctil navstevou aj Jozko Beres Junior na Audi Quattre S1 a kto to videl ist potvrdi ze vtedy sa cas vratil dozadu a sk.B bola naspat. Bolo uzasne vidiet a pocut takyto stroj, no ako sam Jozko povedal, soferovat take nieco je boj od startu az do ciela

oreille
Lehce pokročilý
Lehce pokročilý

Příspěvek od oreille » 07 lis 2012, 19:03

Tak dnes som si spravil vianoce a dosli prilby RRS od speedpra. Celkom ma prekvapila dodacia doba, ratal som ze pridu az na konci tyzdna najskor.
Na R5 sa pripravuju nasledovne veci - prerobenie uchytov sedaciek podla FIA predpisu, a dokoncenie ukazovatelov stavu motora.

Odpovědět