Líbí se mi že je to takový decentně holčičí auto. Máš to prostě krásný

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Kdyz postavis origo 15" z ITR s origo pneu 195/55/15 vedle 17" s pneu 205/40/17, tak zjistis, ze rozmery jsou naprosto totozne, takze o pohrbu idealnich jiznich vlastnosti nemuze byt rec.... navic moje 17ky jsou lehci jak origo 15kyLadin píše:Myslím že jiný rozměr disků a pneu než sériové 195/55 R 15 V pohřbí ideální jízdní vlastnosti . Japonci ví co dělají .
Kdepak.. auto je hodnoceno i jako "tuzingova lestenka"mihal.1 píše:na takove auto by se nedalo ani krive podivat natoz neco oskliveho o nem napsat, proste parada(ale to rika kazdej a uz to musi bejt nuda poslouchat ne?? )
oni totiz lide si pletou nebo neznaj spravny vyznam slova tuzingzabicka píše: Kdepak.. auto je hodnoceno i jako "tuzingova lestenka"
me se teda ten airbrush nelibi stejne jako ty nastrikany kola kde o jejich funkcnosti nemluvim ta je jasne dana a maji vyznam jinak..motorove pekny..mihal.1 píše:na takove auto by se nedalo ani krive podivat natoz neco oskliveho o nem napsat, proste parada(ale to rika kazdej a uz to musi bejt nuda poslouchat ne?? )