Opel Tigra c20xe
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- Středně pokročilý
Re: Opel Tigra c20xe
Čau jak je takže už tigřici prodáváš a co nastoupí tigřici helet chtěl sem se te zeptat nevíš kdo by chtěl motor c20let mam všechno počítač kabelovej svazek hadice chladic na vodu intercoler prevodoku mam taky ale tu nedám tu potrebuju jí akorát je potřeba ten motor udělat od toho co sem koupil celi auto tak mu praskly rozvody takže to chce noví kladky rozvodák vodni pumpu a na druhým valci sou nakopany dva sací ventily zbytek je ok.
já bych ho chtěl ale momentálně nejsou love kolik si za něj představuješ ?V jakým stavu je turbo ? Sežen mi kupce na tigi 

-
- Středně pokročilý
Ten chlapek rikal ze motor byl super ze jezdil dobra takze turbo by melo bit ok na budiku je natoceno 140000km ja nevim co za nej co das?
Takhle těžko říct mám sehnanej dovoz motoru kterej je ok za 14tis ... Je to costcast hlava bo obyč?
-
- Středně pokročilý
helet ja jeste nevim co tam je za hlavu privezl sem auto minulej tejden az ho vytahnu budu vedet vic jeste se rozmyslim jestli dam ten motor pric kdyz jo tak ho asi dam dohromady dam rozvodak udelam hlavu a pak ho mozna prodam uvydim jak se pak rozhodnu ja ti dam pak vedet but ho vezmes nebo ne uvydime.
Tigřik už ho nebude potřebovat
Jeden už měl tak má vybráno.Já bych ho ale vzal tak jak je.Stejně bych ho zas totál rozebral a postavil dle budoucí potřeby.Viz. podzimní stavba
Jiný střeva a td. No uvidíte,ale jak říkám .

opravy a úpravy karoserií + lakování + stavba výfuků z nerezu
Ahoj, neprodal bys ty ATS kola co natom máš?
Kdepak kola neprodám ty si nechám na další auto 

Tigra is sold 

A co plánuješ za nový auto?
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...