Ford Fiesta ST 150
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Ford Fiesta ST 150
Ahoj, cena výletu na NS je pohyblivá, záleží kolik dní, kolik kol najedeš atd. Když nebydlíš přímo v Nurburgu ubytovani vyjde kolem 25 € vcetne luxusni snidane. My jsme bydleli v malé vesničce kousek za Adenau http://www.peter-hilberath.de/ bylo to asi 12 km ke vjezdu na NS.
Ceny za pocet kol na NS:
1 - €22
4 - €75
8 - €145
15 - €250
25 - €390
+ je nutné počítat dražší benzín v DE, o cca 3 kč u N95 a 5 kč u 100 oktanu Aral na litr (ale jede to na něj daleko líp)
Takže asi tak...
Ceny za pocet kol na NS:
1 - €22
4 - €75
8 - €145
15 - €250
25 - €390
+ je nutné počítat dražší benzín v DE, o cca 3 kč u N95 a 5 kč u 100 oktanu Aral na litr (ale jede to na něj daleko líp)
Takže asi tak...

ok,mas v planu pristi rok znovu do zeleneho pekla?:)
Co je ? Prodáváš byt ?olda77 píše:ok,mas v planu pristi rok znovu do zeleneho pekla?:)

pokud to vyjde tak ještě letosolda77 píše:ok,mas v planu pristi rok znovu do zeleneho pekla?:)

Musím říct že v reálu vypadá ještě líp a jede to moc pěkně. Takový "malý velký vůz" 

Láďo díky, taky Ti to nejde špatně
teda jede to skvěle
Tady přikládám fotky z naší projížky na Slapy

Tady přikládám fotky z naší projížky na Slapy
Ahoj, originální podvozek už nedrží tak jak by měl, 70tis. km a spousta děr udělalo své. Takže teď řeším nový podvozek a do sériového se mě znova moc jít nechce, moje představa je něco kolem 20tis. aby byl stále použitelný i na normální ježdění a track days. Libí se mi tento http://www.bilstein.de/products/sport-a ... o-kit.html pokud máte jakékoliv rady, nebo zkušenosti budu moc rád. K tomu na celý podvozek Powerflexy. Dále jsou potřeba nové přední brzdové desky, ale tam asi není co řešit Ferodo DS2500 je jasná volba.
staré sedačky jsou pryč

Teď se pracuje na komplet novém podvozku, vyházení klimatizace a instalace olejového chladiče na servo řízení

Teď se pracuje na komplet novém podvozku, vyházení klimatizace a instalace olejového chladiče na servo řízení