vcera kdyz ste to psali, tak sme este cestovali domu hele... ale takovy cesky Monte - od ledu, snehu prez brecku, kaluze a vodu az po suchej asfalt... proste uplne vse... a vetsinou s barierama okolo, takze sem si i bez ramu dost dovoloval... fotek moc nemame... snad se este neco obevi... onboardy budou...
Auto fungovalo na vybornou - najizdeli jsme na nizkejch 13" a byl sem naprosto spokojenej s ovladatelnosti, trakci a vubec, jenze nekde se nam podarilo odrazit LZpneu a pak sme zjistili, ze je spatny ventilek, tak sme prehodili na krapet vyssi 14" a malinko se zmenili jizdni vlastnosti. jenze se to prezouvalo v 6 rano, takze uz jsem si to moc neosahal a taky jsem na to doplatil na 1. a 2. SZ velmi spatnyma casama... mozna v kombinaci s tim, ze se vstavalo tak brzo a do SZ jsme jeli az v 11 sem byl mozna i krapet rozhozenej, takze 1 etapa mi moc nesedla - hned na 1SZ jsem nakopl leva kola o obrubnik ve 3ti zatacce tak, ze mi to otocilo geo o pul otacky volantu a nakoplo LZ rafek este vic nez byl

, ale do 2he jsem vyrazil o to lepe, hned na stadionu jsme zajeli 2. nejrychlejsi cas abs., je to potvrzeno v ofic. vysledkach (nepocitam nedojeduvsi posadky)...
jedno misto na SZ4, 9 mi vylozene nesedlo - 1. prujezd jsem to tam jen tak lehce pootocil a vyhrabal se svepomoci, ale napodruhe jsem toto misto minul, dolozil a dalsi P~L uz me vypekla vice a cumak jsem povesil na metrovou zavej

ale Valassky divak je dobry divak a behem 5s tam byl dav lidi co me rvali ven - normalne nam zveldi cumak a hodili nas zpatky na cestu. jenze do protismeru, tak z toho bylo tak 40s ztrata nakonec, ale byl tam i kameraman, tak snad bude zaber
cast SZ 4 "Rakova" jsme si nemohli vecer najet kvuli navate pulmetrove zaveji, takze cca 1km jsme jeli na oci a dle rad mistnich chacharu - "... za sadem je takova L5 a pak uz je to celkem rovne" jsme to nejak odjeli
auto je celkem v poradku a v cili, takze pro me luxusne stravena sobota... prihlasim se i na dalsi Stopu a rad si to zopakuju