Suzuki Swift EVO VI

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO VI

Příspěvek od fokr_jr » 31 led 2010, 20:53

tak konecne sme dnes dosoustruzily uchyty pruziny na zadky... uz sem byl dost zoufalej, ale nakonec Draaczech nasel material doma a z toho jsme to dnes vecer vyrobily... :service

fotka auta jak stoji na svejch kolech - predek este zvednu, abych to srovnal, zadek je tak nejak uz danej...
Obrázek

od kola k rantlu cca 10cm, svetla vyska 22cm v nejnizsim bode kastle... neprehnali sme to? :-D
Obrázek
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 31 led 2010, 21:07

ty voe ted sem dokoukal buzerák šou a bylo tam zrovna něco takovýho :lol
viva´la QUATTRO

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 31 led 2010, 21:54

tam ale este na seriovym podvozku :kladivo
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 31 led 2010, 22:37

Trochu to vypadá jako Robieho tank,ale proč ne když to bude fungovat :dance
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 01 úno 2010, 12:12

to uvidim dnes jak moc to bude fungovat... vecer to pudem projet az to doskladame... :driver
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

franus
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od franus » 06 úno 2010, 18:24

ses nepochlubil, ze vyrazite na stopu :)

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 07 úno 2010, 00:39

Japak to fungovalo ?
SS GTI

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 07 úno 2010, 01:10

asi nic moc, jeste to vyhrabujou tusim :D
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 07 úno 2010, 13:28

Vedle Tsine a o parník! Podle oficiální výsledkový listiny jsme byli 30. absolutně :radost pokud tam neproběhli ještě nějaký změny po našem odjezdu(protesty a podobně) tak jsme byli 2.nejrychlejší posádka na divácký superspeciálce na Vizovickym fotbalovym stadionu :rallye Onboardy dodáme, bude na co koukat :arrow:
VAL 1.jpg
VAL 2.jpg
VAL 31.JPG
VAL 32.JPG
VAL 33.JPG
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 07 úno 2010, 23:25

vcera kdyz ste to psali, tak sme este cestovali domu hele... ale takovy cesky Monte - od ledu, snehu prez brecku, kaluze a vodu az po suchej asfalt... proste uplne vse... a vetsinou s barierama okolo, takze sem si i bez ramu dost dovoloval... fotek moc nemame... snad se este neco obevi... onboardy budou...

Auto fungovalo na vybornou - najizdeli jsme na nizkejch 13" a byl sem naprosto spokojenej s ovladatelnosti, trakci a vubec, jenze nekde se nam podarilo odrazit LZpneu a pak sme zjistili, ze je spatny ventilek, tak sme prehodili na krapet vyssi 14" a malinko se zmenili jizdni vlastnosti. jenze se to prezouvalo v 6 rano, takze uz jsem si to moc neosahal a taky jsem na to doplatil na 1. a 2. SZ velmi spatnyma casama... mozna v kombinaci s tim, ze se vstavalo tak brzo a do SZ jsme jeli az v 11 sem byl mozna i krapet rozhozenej, takze 1 etapa mi moc nesedla - hned na 1SZ jsem nakopl leva kola o obrubnik ve 3ti zatacce tak, ze mi to otocilo geo o pul otacky volantu a nakoplo LZ rafek este vic nez byl :lol , ale do 2he jsem vyrazil o to lepe, hned na stadionu jsme zajeli 2. nejrychlejsi cas abs., je to potvrzeno v ofic. vysledkach (nepocitam nedojeduvsi posadky)...

jedno misto na SZ4, 9 mi vylozene nesedlo - 1. prujezd jsem to tam jen tak lehce pootocil a vyhrabal se svepomoci, ale napodruhe jsem toto misto minul, dolozil a dalsi P~L uz me vypekla vice a cumak jsem povesil na metrovou zavej :lol ale Valassky divak je dobry divak a behem 5s tam byl dav lidi co me rvali ven - normalne nam zveldi cumak a hodili nas zpatky na cestu. jenze do protismeru, tak z toho bylo tak 40s ztrata nakonec, ale byl tam i kameraman, tak snad bude zaber :-)

cast SZ 4 "Rakova" jsme si nemohli vecer najet kvuli navate pulmetrove zaveji, takze cca 1km jsme jeli na oci a dle rad mistnich chacharu - "... za sadem je takova L5 a pak uz je to celkem rovne" jsme to nejak odjeli :-D

auto je celkem v poradku a v cili, takze pro me luxusne stravena sobota... prihlasim se i na dalsi Stopu a rad si to zopakuju :driver
Přílohy
074.jpg
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Odpovědět