Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift EVO IV
"škarpa podrží"
))

Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:

momentalne rozebrany prkotiny kolem motoru kvuli pretesneni - simerinky vacek, kliky, tesneni vika a vany... stala se nam z toho olejnicka... a taky vazne uvazuju o instalaci olejovyho chladice - vali se mi pod ponkem jeden z Una Turba, vcetne termostatu a cidla teploty... jen nevim jak moc chcije, abych si nenas*al do bot s nim...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
olejnicka ? to je snad standart ne ? Aneb pamatuju si kdyz ses vratil z "drajvu" s tim mym hucakem 

SS GTI
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
tjn, ale taky me to dost sejri... tak snad napotreti uz ten motor utesnim poradne 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
hele a kde ti to teče? Já pořád nemůžu přijít na to, kde to teče mě. Převodovka je celá pochcaná, vana, kterou sem přetěsňoval je totalně suchá. A co sem koukal, tak to chčije někde pod hlavou na straně převodovky. Přijde mi jakoby přes nějaký čidlo. Je to tam nějaký náchylný? Nějaký místečko?
Olej to snad nežere. Nijak nehulí, výkonu taky dost a už sem zoufalej z těch loužiček v garáži. A odstavit a komplet přetěsnit to taky nemůžu, jelikož ho denně potřebuju.
Olej to snad nežere. Nijak nehulí, výkonu taky dost a už sem zoufalej z těch loužiček v garáži. A odstavit a komplet přetěsnit to taky nemůžu, jelikož ho denně potřebuju.
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
no budto tesneni pod halvou, nebo estli je to u prevodovky z motoru, tak to bude od rozdelovace - tam je gumovej o.krouzek... me k tomu este chcijou simerinky poloos, takze to mam zespoda ukrutne zaolejovany 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
ten rozdělovač mě napadl taky. Až v tejdnu budu dělat spojku, tak na to mrknu. Teď na to není čas.
to bude těsnění pod palicí tam kde popisuješ je mazaci kanál a těsnění propouští olej...