Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift EVO IV
nevím, jestli je to dobře vidět, ale já mám od oleje i hlavu na úroveň termostatu. To těsnění pod palicí to asi taky bude, ale řekl bych že i něco jinýho pouští olej. Kolem rozdělovače je sucho.
soráč, že se ti sem cpu, ale asi sme na tom trochu podobně.
soráč, že se ti sem cpu, ale asi sme na tom trochu podobně.
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
taky bych to videl na to tesneni pod halvou... pod vikem to nechcije a kdyz rikas, ze pod rozdelovacem je sucho, tak bych shodil palici a podival se na to...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
hm, tak to asi rozhodím, až budu dělat tu spojku 

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
musim rict, ze tento pokus na utesneni motoru se konecne povedl - daly se nove simerinky na rozvodech a samozrejme az po slozeni rozvodu jsem si vsiml, ze i tesneni pod olejovou pumpu by zaslouzilo vymenu (vyroba samo domo, pac se neda nikde sehnat...) takze sem si to cvicne dal cele 2 krat...
no ale vysledek po cvicnej jizde je suprovej - konecne netece ani vana, ani viko, ani zadny simerink, ani voda na prasklej hadici, proste konecne pohoda a cisto - jenze pri testovaci jizde se mi povedlo zaradit (pri stihani rozcileny G40tky
) z roztoceny 3ky cca ve 150 misto 4ky zpatky 2ku, a co sem stih kouknout, tak pri cca 10500 otackach se roztrhla spojka - sice uz sem ji v tej dobe znova vyslapaval, ale tak rychlej nejsem...
zpatky domu jsem byl potupne odtahnut
z hecu jsme si zmerili cas na vyndani spojky - od otevreni kapoty 44minut... celkem v pohode a malinko sme zmatkovali...
dnes me ale naprosto rozhodilo, kdyz sem to slozil s nove nanejtovanou lamelou z Feroda
a ja neradil
- chyt sem rapla a za 23 minut jsem to mel znova venku sam
az na druhe rozebrani jsem si vsiml vadnyho setrvaku - vizualne byl ok, ale po detalinejsim prohlidnuti uz to tak dobe nebylo... takze po dnesku uz zase nechci o spojce pekne dlouho slyset - do prachatic uz bych to mel jen vse prejit a malinko tu spojku zajet... pro sichr si ale stejne beru nahradni lamelu na kopec a pokud to rupne, tak bude v depu na co koukat

pridal jsem k tomu rovnou upravu zadniho narazniku, neco malo aerodynamiky to snad poresi, este na akce kde neni treba SPZ vyriznu ten obdelnicek kde drzi, aby tudy taky mohl utikat vzduch, v nejblizsi dobe dodelam zadni difuzor... to bude asi znat mnohem vic...
a taky jsem malinko podporil zastaralej poddimenzovanej chladici system - nahodil jsem chladic z automatu s vymenikem na olej 
no ale vysledek po cvicnej jizde je suprovej - konecne netece ani vana, ani viko, ani zadny simerink, ani voda na prasklej hadici, proste konecne pohoda a cisto - jenze pri testovaci jizde se mi povedlo zaradit (pri stihani rozcileny G40tky

z hecu jsme si zmerili cas na vyndani spojky - od otevreni kapoty 44minut... celkem v pohode a malinko sme zmatkovali...
dnes me ale naprosto rozhodilo, kdyz sem to slozil s nove nanejtovanou lamelou z Feroda
a ja neradil

az na druhe rozebrani jsem si vsiml vadnyho setrvaku - vizualne byl ok, ale po detalinejsim prohlidnuti uz to tak dobe nebylo... takze po dnesku uz zase nechci o spojce pekne dlouho slyset - do prachatic uz bych to mel jen vse prejit a malinko tu spojku zajet... pro sichr si ale stejne beru nahradni lamelu na kopec a pokud to rupne, tak bude v depu na co koukat

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Tak to už je lepší čas, holt když se ti tam nemotám
Jinak naše nekonečná anabáze na přední nápravě bude mít další pokračování, protože jdu shánět HR stabík...
Pořád ten pitomej litr zatočí líp

Jinak naše nekonečná anabáze na přední nápravě bude mít další pokračování, protože jdu shánět HR stabík...
Pořád ten pitomej litr zatočí líp

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem konecne obul druhou sadu pneusek
vyroba 50tyden 2009, takze cerstvejsi byt nemohou
tet o vikendu si na nich sjede Draaczech do kopce (taky ze sou jeho, ale na mejch kolech
)

tet o vikendu si na nich sjede Draaczech do kopce (taky ze sou jeho, ale na mejch kolech

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Tyhle pneu hodne lidi chvali. Jaky z nich ms pocit ty?
Hrozne zbesila fela. A velikej Off.
www.michalpavlik.com
www.michalpavlik.com
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
ja si je taky chvalim a Draaczech na nich tetka pojede, takze ti rekne po vikendu... jedny mam uz od lonsky Radoune, druhy sme dokoupili tetka... za podobnou cenu neznam nic jinyho, natoz lepsiho - je to prakticky levnejsi nez seriova Barumka/Semperita apod.....
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- chachar.fista
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zdarec..jedete 25-26.6 Radouň?