Ford Fiesta ST 150
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Ford Fiesta ST 150
To co se týče výkonu, tak chci mít hotové do léta + powerflexy + demontáž klimy, zadních sedaček a možná tam bude ještě něco zbytečné. Ten samosvor snad jednou časem, až si pořídím nějaké auto na "běžné" ježdění a Fiestu mít jen na zábavu...
nechci ti do toho kecat ale podle me by bylo lepsi nechat si fiestu na civil a koupit si nejaky auto s potencialem ktey potom muzes dal vylepsovat
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Fiesta možná nemá dostatečný potenciál, ale na moje blbnutí to bude stačit, furt to bude na RZ, takže není problém s tím jezdit i normálně.tsin píše:nechci ti do toho kecat ale podle me by bylo lepsi nechat si fiestu na civil a koupit si nejaky auto s potencialem ktey potom muzes dal vylepsovat
Auto jsem videl uz na jednom jinem serveru a moc se mi libi. Hlavne planovane upravy jsou muj styl.
Jen tak dal.

Díky, jsem rád že se líbí. Auto je i jinde, sem sem ho přidal z důvodu hodně zajímavého obsahu fóra a lidí kteří autum/úpravám rozumí daleko více, než jinde. Úpravy, které zlepšují jízdní vlastnosti mají smysl, Fiesta se mi líbí, tak jak je, na vzhledu bych nic neupravovaljagy píše:Auto jsem videl uz na jednom jinem serveru a moc se mi libi. Hlavne planovane upravy jsou muj styl.Jen tak dal.

Díky, koukám že jsi z TCT, jsme na Mimoni narazili na Vaši partu a pokecaliciky píše:fakt čumím jak pako![]()

Ahoj,co te stal vylet do zeleneho pekla?ptal jsem se na to same jednoho znameho co tam byl s hondou TypR.byl tam 4 dny a dohromady asi 16 litru.ja osobne bych se tam hrozne rad podival a neco pojezdil.dik