Suzuki Swift EVO IV

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO IV

Příspěvek od fokr_jr » 18 zář 2010, 20:17

tak opet tyden blbec... po nekolikate tenhle mesic se menila prevodovka, tentokrat konecne se zkracenym stalym prevodem. oproti seriove (Vmax 230 pri 8000 na 185/60R13) lehce zkracena (Vmax 205), ale rekneme ze pro zacatek a v mojem rozpoctu dobra volba... do auta se to davalo ve ctvrtek vecer, prvni kilometry kolem baraku nekdy v noci, radilo to bez problemu, po zahrati i v zatezi, takze se sbalilo a vyrazilo na CB Rally...

patek prejimky a najizdeni... krasny RZty, prvni rozehrivaci, druha zcasti rychla, pak nas ztahli na cca 3km cyklostezku (2,5m sirokej asfalt, z jedne strany pole, z druhe les) a zpet na hlavni, a treti lesem hore dole zkrz vsi, dole dole dole a tam zastav :lol :lol

no proste nadhera, sotolina, asfalt, rychle protahovaky, kosy, horizonty pod plnym... moc sem se tesil jak si to uzijem a taky ze jo. a este s tou "kratsi" skrini to byl luxus... byl jsem prekvapen, ze jsem mistama potreboval radit i 5... na to proste nejsem zvyklej...

no a pri druhym prujezdu 3ti RZ byla jedna krasna P3 nerez, kvuli hromade bahna na vnitrku, ale po 140autech uz bylo bahno rozjezdeny, tak jsem ji riznul, no a v dalsi L2 nic extra, plna 3 - cca 120,proste pohoda, jsem si neuvedomil, ze jsem si nabral bordel do gum a uz sem kontroval... a po 4 letech me opustilo stesti a proste sem s tim prastil...

celne do strane, ta nas nakopla a roztocila do vsech svetovych stran, asi na zrcatku a zadnim skle jsme udelali piruetu a padli zpatky na tu stran na kola... auto by nebylo vcelku nic, krom prorazenyho chladice (porad nevim od ceho) a vysypanyho okynka... jenze sme nebyli schopny dostat to ze stoky, takze jsme tam skoncili :'-( :'-(

uz to mam rozebrany... pravej zadni lemik bude potrebovat krapet klempirskou peci, dvere musim dat jiny, pac tyhle nejak nesedi :lol ale zavrit jdou... predni blatnik sem vytah na miste, ten je z papiru a predni naraznik nejak polepim do jednoho kusu zase... to PZ okno se vymeni, jen uz asi nesezenu zlatou folii, tak to este pokoumu co stim... promacklej pravej prah budu muset asi rozrezat, nejak vytahat a znova zavrit, nic jineho me nenapada...

tady je videjko primo z kamery, nesetrihany, pak to zpracuju vse, tohle je jen pro vas, 200MB
http://ulozto.cz/5873441/pict0005.avi

a tady je galerka, naky fota sem dam primo casem, tet nemam naladu :-(
http://img543.imageshack.us/gal.php?g=obraz0185.jpg
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 18 zář 2010, 20:29

jo a zapomel sem na takovej detail - stihli sme si v tom ,pro nas kratkym, zavode dat i vcelku napinavej servis po prvni runde - posledni cast RZ3 jsem jel jako bych nemel silentbloky v ramenou a zjistil jsem to, kdyz jsem v plnej rychlosti radil 5 a auto mi malem vjelo do stoky :lol takze v servisu lyzynu dolu, abych zjistil, ze mam povoleny sroub na rameni, tak jsem ho chtel dotahnout a ona se utrhla matka v kastli. a pro sicht jsem presel i druhou stranu a tam byl sroub ustrizenej uplne, takze jsme sli zadonit vedle na dilnu, kde meli jamu a COcko... a uz se improvizovalo. kdejakej rallycrossar by se za tuhle opravu nemusel stydet, ale fungovalo to na 100% a dokonce sme si ani nerozhodili geometrii :rallye a stilhi jsme este natankovat a do casovky jsme prilitli asi tak 5s pred nasim casem :-D :-D

jen skoda, ze jsme to nedovezli do cile no :kladivo
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

hondzik
donate
donate

Příspěvek od hondzik » 18 zář 2010, 21:19

hlavně že jste ok vy dva a relativně i auto ;)
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 19 zář 2010, 13:35

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Hasis
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis » 19 zář 2010, 17:02

dokud to jsou jen plechy a da se to doma na koleni opravit, tak neni proc brecet:)
VéTéeS Powa

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 19 zář 2010, 17:08

me neserou plechy, ale body do poharu... mohlo to bejt 3-4 misto... tomu co byl 2hej jsem nekdy daval, nekdy on me, ale jinak v klidu... a bylo na tej posledni RZ videt ze jsem jel opravdu na cas, ze sem netahal v tech vytahovakach a zbytecne neztracel, to vetsinou nedelam a kde to jde to vyslu bokem a kaslu na casy :lol :lol
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

LoggerR5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LoggerR5 » 19 zář 2010, 17:15

hlavně že to dopadlo tak jak to dopadlo a vám se nic nestalo.
Renault 5 GTE in da progress

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 19 zář 2010, 19:29

bud se mi to zda nebo to je hoodně rychlá RZ??
viva´la QUATTRO

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 20 zář 2010, 07:50

no to si nevidel usek, kterej nasledoval... tam se drzela plna 5... tady v lese se roztacela max 4 tak do 140 - 150 podle tacho...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 20 zář 2010, 09:52

RZ 4 - takovy letiste...

RZ 3 -prvni prujezd teto jsem boural

RZ 5 - moc peknej usek je po odboceni vlevo na cyklostezku (ktery se mi poprve nepovedlo a hnal sem kozu brazdou :lol jenze sme nemeli zaply video...) nahoru a zpet dolu na tu hlavni...

doufam ze se nam u tech videi nebudete smat :oops: ;)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Odpovědět