Suzuki Swift EVO IV

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO IV

Příspěvek od fokr_jr » 27 zář 2010, 20:44

o vikendu nam probehl sraz suzukiclubu, rozhodli jsme, ze tam zajedem na sprinty, tak jsem nasadil zdravy dvere a okno a chladic a slo sprintovat... zjistil jsem, ze motoricky je vse v poradku, obednam se na geo, aby mi zkoukli sbihavost a uz mi zbyva jen doladit predni naraznik...

a konecne snad uz asi na 6tej pokus se mi podari pretesnit vanu. porad mi tudy chcije olej a poloosa mi to vzdy rozhazi po celym motorovym prostoru a uz nevim co tam delam spatne... vzdy jsem dal nove korkove tesneni - vana je z plechu, blok hlinik... tet ten korek maznu este tesnenim na motory, pac uz nevim co jineho stim :cry:
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 28 zář 2010, 13:57

takhle se taky da jezdit :driver
Přílohy
DSC03940.jpg
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 14 říj 2010, 19:43

este ke me dorazila jedna bezprostredni kdyz me tahli z trate...

jinak sem swifta tento tyden ucil na E85... v nadrzi bylo cca 2l Vervy, dolil jsem tam plnou (tak 18l) E85tky... na soucasny nastaveni jsem to akorat tak nastartoval, na zbytky benzinu to normalne chytlo, ale pak se to zaclo hadat... tak jsem steloval a kroutil se vsim moznym co mi prislo pod ruku, vzdy jsem najel cca 8km a vratil se zpet na dilnu, neco prenastavil a jel zas.

jelikoz nemam k dispozici WB lambdu ani podobny gadgety za tisice, musim to resit takhle, "podomacku" ... s letmym startem na stejny kvalt a rychlost jezdim cca 1,5km sprint do celkem prudkyho kopce... zacal jsem s maximalkou kolem 140 na vrcholu kopce, dostal jsem se na cca 165, takze rekneme ze na etanol jsem to nastavil asi nelip jak to slo.

to je asi tak vse, co sem zjsitil urcite... na Vervu 100 jsem tam stejnym stylem mel taky kolem tech 160, ale to bylo jinej den za teplejsiho pocasi, precejen ted byla krasne zima, tak to opravdu jelo hezky... nemuzu rict jestli je to rychlejsi, nebo pomalejsi, jelikoz na aute porad neco upravuju a podle vysledku na zavodech zrychluju, ale tam pusobi asi milion dalsich faktoru...

ted jsem byl na geometrii a zjistili jsme, ze napravy jsou opravu tam, kde maji byt o po tom kotrmelci, takze sobotni zavody snad ukazou pravdu.

Rozhoduje se o titulu ve skupine mezi T. Novacekm (hlavni ridic FS.02 formule student CVUT, nevim estli ste to zachytli minuly tyden v TV) a mnou; vzdy mi daval za usi, ma asi tak o 100% lepsi auto, tak uvidime jak to dopadne :driver :driver :driver

drzte palce pivo pivo
Přílohy
_MG_1792_1.jpg
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 14 říj 2010, 21:41

To je posledni zavod sezony ? Tak na to poradne slapni a dej mu za usi. Ale zas opatrne abys nebyl premotivovanej na strese zas ;P
SS GTI

LoggerR5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LoggerR5 » 14 říj 2010, 21:43

rozhodně palce držet budu, jinak mimochodem sem tu formuli CVUT viděl jezdit minulej rok vrch a jelo to opravdu pěkně, ale věřím že dokážeš uspět a hlavně ve zdraví se vrátit domů !
Renault 5 GTE in da progress

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 14 říj 2010, 21:59

SS GTI

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 14 říj 2010, 23:39

to kacko je dobry ;-) zapomel sem se zminit, ze 2hy misto v poharu mam jisty, takze pojedu maximum... :driver
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Jirka.Kolouch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jirka.Kolouch » 15 říj 2010, 04:59

Držím palce :dobry

hondzik
donate
donate

Příspěvek od hondzik » 15 říj 2010, 07:16

zlom vaz a pak smsněte :dobry
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...

Longer
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longer » 15 říj 2010, 18:47

Chlapi sorry, že to musím psát sem ale zeptám se, nevíte o někom kdo prodává levně GTi?

Odpovědět