Suzuki Swift EVO IV

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO IV

Příspěvek od fokr_jr » 27 čer 2011, 18:20

mame za sebou letošní Radouňskou rally. úplně to neklaplo podle našich představ. jelikož jsem týdne před závodama musel strávit v práci a od zimy se na autě moc nedělalo, tak to bylo malinko hustý a nakládali jsme ve čtvrtek o půlnoci, ráno v 6 se letělo na přejímky, najíždět večer sme koukli na VP a ráno se šlo na to. první RZ ukázala, že dva největší konkurenti ve třídě mi nakládaj takovej oves, že i kdybych se rozkrájel, tak na ně nestačim... no a hned na druhé RZ se mi podařilo na takové pitomé kose čistě zout gumu a museli jsme přezout v RZ - do cíle bylo eště 5km a nemůžu si dovolit zničit jediné pneu co mám, takže jsme ztratili nějakých 5 minut (bude to chtít nacvičit přezouvání v akci - sice vše v autě bylo, ale než jsme to pohledali, sundali, pak sme zjistili, že máme moc dlouhý šrouby, tak se hledali aspoň nějaký krátký, pak zase nastoupit zavázat - no prdel to neni a pěkně sme se zapotili i na přejezdu, abysme dohnali naše časovky) a hned na cíli třetí RZ jsem se krapet rozvášnil a trefil sem obrubníček těsně vedle autobusový zastávky. eště že tam byl :lol to by lítali třísky :kladivo :kladivo přitom se i utrhl silentblok co drží výfuk. báli jsme se, že se utrhlo zadní příčné rameno, ale naštěstí těhlice i ramena vypadaly OK. odneslo to jen to BBSo :'-(

takže od čtvrté RZ jsme jeli vzadu mokrý okruhovky, takže na rally nic moc. měli jsme je tam kdyby jako hodně pršelo... ony jakože držely a ani s moc nehřáli, ale malinko bordelu a byla to docela divočina... na zbytek třídy (krom těch dvou nesmyslů vepředu) jsem stahoval 15-25s na RZ, ale to by ta rally musela být dvojnásobně dlouhá, abych ukrojil těch 5 minut z rána. takže jsme statečně vybojovali 5té (poslední) místo vy skupině, ale projeli jsme cílovou rampou a to je super zážitek nehledě na pořadí :dobry
Přílohy
rychlá pasáž na průjezdu Horní Radouní
rychlá pasáž na průjezdu Horní Radouní
na rezervě a eště se zdravým PZ kolem :-D
na rezervě a eště se zdravým PZ kolem :-D
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 27 čer 2011, 18:51

jednou nahoře jednou dole...o tom to je ne :dobry :dobry
viva´la QUATTRO

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 27 čer 2011, 20:12

nejsme kapela abysme furt vyhrávali :lol
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 29 čer 2011, 10:30

Momentky...
Přílohy
A je hotovo...
A je hotovo...
Defekt v přímém přenosu
Defekt v přímém přenosu
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 02 črc 2011, 22:42

dalsi, celkem povedena
Přílohy
jm_a_83_ostatni_1.jpg
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 03 črc 2011, 07:45

koukám že to levé přední kolo má sakra těžkej život :lol:
viva´la QUATTRO

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 04 črc 2011, 10:34

Možná to tak vypadá, ale všechny tři fotky jsou v rozmězí cca vteřiny a půl :-D
Napíšeš si kosu podle itíku a tomu odpovídajícího značení na asfaltu :kladivo V prvnim průjezdu přijedeš a guma nikde, tak to Fokr seknul za patník a ejhle on tam trochu schod :shock:
Podvozek zafungoval naprosto přesně jen ta guma neni na tohle stavěná a vzdala to. Bez pneumatiky to zatočilo uplně na druhou stranu a proto ta terénní vložka na třetí fotce.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 08 črc 2011, 10:51

po Radouni sme resili kde muzeme este pridat...

tohle auto se porad ma kde vylepsovat, i kdyz na druhou stranu je za nim hodne prace...

muzu koupit speru (25t+) nebo sadu zavodnejsich gum, nez jsou ty civilni Federaly (10t+) nebo zavodnich gum (20t+), konecne udelat motor, aby to melo komprese aspon na urovni seriovyho auta (20t+), no a pak bych si mohl zacit vymejslet dog kit (50t+), standalone CPU (25t+) no a pak by to bylo na novou kastli, pac tahle uz na tom taky neni nejlip... no... a tyhle prachy proste nemam a dohromady nedam. vime jak to je :|

uz sem mel i gumy vybrany a skoro sem je objednaval, ale stejne bych se nikam neposunul. konkurence jezdi autama za ctvrt mice a jsem smirenej s tim, ze tyhle auta mi budou ujizdet.

s mojim autem jedu tolik, kolik s nim ject jde a hodlam v tom pokracovat dal. radsi pojedu "pro lidi", nez abych mel vitezstvi v nejakym poharu - co mi to prinese? dobrej pocit? mozna chvili... na amaterskej urovni mi nikdo nic vic neda :(

hlavni je cely to odvezt az do cile a pokud si nas obcas vsimne nejakej fotograf tak jsem jen rad ;)

a kdyz semotamo zbyde nejakej poharek, tak se zlobit nebudu :)

jinymi slovy opravim ohly rameno z Radoune, prezuju to nakopany kolo, vymenim desticky a jedem na dalsi zavody :rallye

RallyCB, soucast VP i ADCupu ;)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 08 črc 2011, 19:05

ty vole ty si buď chlastal a máš splín nebo nevim... :mysleni: :mysleni: normální smrtelník střední platový třídy..co má normalní práci..dře jak čů... za pár šupů..k tomu má třeba ještě navíc rodinu...tak prostě v týhle republice nemá navíc.... je potřeba si říct co je a co není v silách poctivýho jedince bez sponzorů... a tím směrem se ubírat..nejhlavnější je že ti to dělá radost a ,že tě to naplňuje..na všechno ostatní srát...pokud vylepšíš věci co jsi psal za rok budeš vymejšlet další a další a další a furt se budeš za něčim honit a nikdy nebudeš spokojenej s tím co máš :D :D tak se nevzdávej a jezdi především pro SEBE a pro ty lidi....houg pivo
viva´la QUATTRO

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 08 črc 2011, 21:44

Presne tak - radsi jet na 100 procent auta a sebe,skoncit 10tej a po jizde si rict - kurva to byla fakt hrana,dobre sem to zajel,nez skoncit prvni s tim ze sem jel na 70 procent auta a 60 svych moznosti.Pohary si muzes nechat udelat za par korun :prdel:
SS GTI

Odpovědět