po Radouni sme resili kde muzeme este pridat...
tohle auto se porad ma kde vylepsovat, i kdyz na druhou stranu je za nim hodne prace...
muzu koupit speru (25t+) nebo sadu zavodnejsich gum, nez jsou ty civilni Federaly (10t+) nebo zavodnich gum (20t+), konecne udelat motor, aby to melo komprese aspon na urovni seriovyho auta (20t+), no a pak bych si mohl zacit vymejslet dog kit (50t+), standalone CPU (25t+) no a pak by to bylo na novou kastli, pac tahle uz na tom taky neni nejlip... no... a tyhle prachy proste nemam a dohromady nedam. vime jak to je
uz sem mel i gumy vybrany a skoro sem je objednaval, ale stejne bych se nikam neposunul. konkurence jezdi autama za ctvrt mice a jsem smirenej s tim, ze tyhle auta mi budou ujizdet.
s mojim autem jedu tolik, kolik s nim ject jde a hodlam v tom pokracovat dal. radsi pojedu "pro lidi", nez abych mel vitezstvi v nejakym poharu - co mi to prinese? dobrej pocit? mozna chvili... na amaterskej urovni mi nikdo nic vic neda
hlavni je cely to odvezt az do cile a pokud si nas obcas vsimne nejakej fotograf tak jsem jen rad
a kdyz semotamo zbyde nejakej poharek, tak se zlobit nebudu
jinymi slovy opravim ohly rameno z Radoune, prezuju to nakopany kolo, vymenim desticky a jedem na dalsi zavody
RallyCB, soucast VP i ADCupu