VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: VW Polo 2F Coupe G40
Auto je luxus!Fakt bomba 

- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
zavidim. co bych dal za to, mit kolem sebe lidi ze stejnym konickem a pracovat na podobnych projektech:)
VéTéeS Powa
Jojo asik tak pro své okolí jsem jen magor co vráží nesmyslně peníze do auta

Za magory jsme taky, ale právě proto se navzájem podporujeme.
My tady si rozumíme a ostatní ať jezdí jen na nákup a do práce.
Zatim jen víme, že to žere, fouká, odfukuje, střílí a nakonec i jede
V sobotu to nastrojíme a v neděli (pokud nebudou padat hovna s háčkama)vyrazíme testovat na letiště do Bechyně.
My tady si rozumíme a ostatní ať jezdí jen na nákup a do práce.

Zatim jen víme, že to žere, fouká, odfukuje, střílí a nakonec i jede

V sobotu to nastrojíme a v neděli (pokud nebudou padat hovna s háčkama)vyrazíme testovat na letiště do Bechyně.
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsme to vytáhli na jednu otevřenou plochu a dali jsme tomu trošku zabrat. okno se nám podařilo rozbít při demontáži, takže opět v rukavicích a brejlích a venku 3st.C
výsledek: nic nevypadlo, vše co jsme vymysleli drží a funguje, na délku sacího potrubí to turbo nastupuje hodně prudce (až nečekaně)
přidáním MBC jsme se dostali s maximálním plnícím tlakem i přez 1bar, ale na to nemáme připravenou jednotku a tudíž chudou směs a hlavně snímač tlaku sání končí na 1baru, pak vypína, takže jsme se vrátili ke konzervativnímu 0,6baru, což jednotka chápe vcelku slušně a čekáme až dorazí ten správnej pavouk pro naše specifikace, pak se bude ladit výše...
na videu je sestřih několika lepších záběrů

výsledek: nic nevypadlo, vše co jsme vymysleli drží a funguje, na délku sacího potrubí to turbo nastupuje hodně prudce (až nečekaně)

přidáním MBC jsme se dostali s maximálním plnícím tlakem i přez 1bar, ale na to nemáme připravenou jednotku a tudíž chudou směs a hlavně snímač tlaku sání končí na 1baru, pak vypína, takže jsme se vrátili ke konzervativnímu 0,6baru, což jednotka chápe vcelku slušně a čekáme až dorazí ten správnej pavouk pro naše specifikace, pak se bude ladit výše...
na videu je sestřih několika lepších záběrů
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Pěkný na kolika jste hp?
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
zatim můžeme dát maximálně tak kvalifikovaný odhady... nemáme nástroj na změření koní takhle v garáži (zatim
)
tlačíme trošku víc než s geladerem, takže výkonově by to mohlo být cca jako to bylo, ale úplně jinej projev (lepší,auto je pružnější a nastupuje na plnej tlak okamžitě)

tlačíme trošku víc než s geladerem, takže výkonově by to mohlo být cca jako to bylo, ale úplně jinej projev (lepší,auto je pružnější a nastupuje na plnej tlak okamžitě)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jedem na závody a auto je od testování zase akorát odstrojený a nepojízdný
já už se ani nestresuju. dokud jsou hodiny do závodu počitatelný na desítky, tak mě to vůbec nevzrušuje
zítra to stříknem,
pak dodělam elektriku (měli jsme slabej kabel na kostře a nechtělo se mu startovat za tepla)
nandáme okna - čelní bude nový, obě jsme rozbili

nastrojíme nesmysly
snad klapne novej vzducháč - je objednanej KN konus přesně do toho prostoru za světlem, tak snad bude, jinak to budem řešit eště v pátek.
a musim do soboty někde ukrást nějaky gumy, (Federaly pojedu na 4kole já) ale to by taky mělo klapnout
a možná to uklidíme a umyjem
a ještě jedna z testování, aby to tu nebyly jen moje keci

zítra to stříknem,
pak dodělam elektriku (měli jsme slabej kabel na kostře a nechtělo se mu startovat za tepla)
nandáme okna - čelní bude nový, obě jsme rozbili

nastrojíme nesmysly
snad klapne novej vzducháč - je objednanej KN konus přesně do toho prostoru za světlem, tak snad bude, jinak to budem řešit eště v pátek.
a musim do soboty někde ukrást nějaky gumy, (Federaly pojedu na 4kole já) ale to by taky mělo klapnout

a možná to uklidíme a umyjem

a ještě jedna z testování, aby to tu nebyly jen moje keci

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues