Project Replika Audi Quattro Sport S1
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Project Replika Audi Quattro Sport S1
Super práce těším se na další fotky. Moc vám fandím kluci já mám podobný projekt Audi quattro gr.4 tak vím co to vše obnáší.
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě u násvelvet píše:Super práce těším se na další fotky. Moc vám fandím kluci já mám podobný projekt Audi quattro gr.4 tak vím co to vše obnáší.

viva´la QUATTRO
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
Paralelně pracuji na téhle Kořenovo mrše
, která by se s volením velectěného pana Kořena mohla třeba i tvořit kopýtka z modelu
resp. MUSíííííí

viva´la QUATTRO
inspirace:
https://www.youtube.com/watch?v=iqUBqvHp79o
https://www.youtube.com/watch?v=iqUBqvHp79o
Golf mk1 TurboDiesel
Golf mk3 GTI TDI
Golf mk3 GTI TDI
- ciky
- donate
- Kontaktovat uživatele:
pan Gehrt a jeho možnosti..to už je trošku jinej Level 

viva´la QUATTRO
Ano tato replika jela loni Barum rally s panem Pavlíkem a byla označována jako originál. Přesto na to kolik peněz a jaké možnosti má pan Gehrt jsou tam drobnosti neodpovídající originálu.
Jinak taky bych rád poděkoval panu Ihle za jeho obrovskou vstřícnost a možnost oscanovat jeho originál ta sobota u něj byla naprosto super.
Měl bych jedno přáni scháním pro pana Ihle dobové fotky jeho auta IN-NE-7 pokud by jste někdo něco měl ozvěte se určitě by jsme se domluvili
Jinak taky bych rád poděkoval panu Ihle za jeho obrovskou vstřícnost a možnost oscanovat jeho originál ta sobota u něj byla naprosto super.
Měl bych jedno přáni scháním pro pana Ihle dobové fotky jeho auta IN-NE-7 pokud by jste někdo něco měl ozvěte se určitě by jsme se domluvili
Co pak chlapče že ty jsi svařil to cnc špatně
To velvet: chlape klobouk dolu před lidma jako ty je vidět, že to taky děláš pro potěšení a ne na kšeft hlavně to tvoje víko ventilů to jsi to dřevěný kopito modeloval ručně ???
To velvet: chlape klobouk dolu před lidma jako ty je vidět, že to taky děláš pro potěšení a ne na kšeft hlavně to tvoje víko ventilů to jsi to dřevěný kopito modeloval ručně ???
Na kšeft to rozhodně nedělám. Je to mé "druhé" dítě, dávám do toho všechny peníze a čas co zbyde, proto to dělám tak dlouho. Model víka ventilu jsem si dělál sám ručně doma na fréze. Včera jsem hledal fotky S1 a našel jsem jen ve dvou knížkách. Jedna je z německé knížky Audi Quattro - foto Blomqvist v Argentině a druhá knížka je Od škodovky po Quattro od Pavlíka, tam jsou fotky ze zkušebního polygonu v Dešné. Jestli to budeš chtít naskenovat a poslat, tak mi pošli emailovou adresu.
To velvet: děkuju tyto knížky jsou v mé knihovně taky ta od Pavlíka je hodně zajímavá hlavně jsem si myslel že to bylo úplně jinak
ale to nás asi byla většina, dokonce i ciky byl překvapenej. A co se týká toho víka klobouk dolu je vidět že to děláš pečlivě a zkoušel jsi to už odlít sám nebo zatím jen ve slévárně a jestli to není tajemství tak jen pro představu kolik vyjde odlitek když jim takhle dodáš model.