Suzuki Swift GTi stage II.
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift GTi stage II.
Je za mnou další závod seriálu, první který se opakoval...Konečně tedy přišlo srovnání oproti začátku sezony.Výsledek byl až překvapující téměř o 2s. lepší čas než na jaře!Soupeři ale také nespí a opět to bylo velice těsné... V Sobotu se mi povedlo letos podruhé vyhrát ale v neděli se mi tolik nevedlo a bylo z toho 2. místo celkově...Pozitivní bylo že již některé pasáže jedu tak jak se má (kládu
)

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
vysledky pekne, gratuluji 
co tam mas za podvozek? a zadni stabl serie?

co tam mas za podvozek? a zadni stabl serie?
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Bohužel tříkolka ukazuje na měký podvozek...Koni a HR zřejmě není to pravé.Jinak dotaz ohledně stáblu je na místě: jedu pořád serii předek i zadek
Ale hlavně co by bylo potřeba jsou 13" kolesa, tam je alfa a omega swiftu.Jak už jsem psal zatím se snažím sbírat zkušenosti jak s autem tak vůbec se závodama.jedu první sezonu a ,,zdravej rozum" mě pořád brzdí 

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
vsak to je taky jedine spravne. nejdriv hezky pomalu at nedopadnes jak jaYaraV píše:...,,zdravej rozum" mě pořád brzdí

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
po úspěšné sezoně ve vrchách jsem se rozhodl pro poslední akci na tuningu ve vyškově.tréninky supr, v první měřené jízdě se ale převodovka odporoučela - to byl konec sezony.rozhodl jsem se taky pro revizi a plánovanou úpravu motoru
, žádné překvapení se nekoná a válce jsou na tom stejně tak
to bude drahej mejdan
Původně jsem chtěl na klice udělat pouze šálky ale suzuki zase nezklamalo a chce to i brus 

Během shánění dílu na motor jsem konečně sehnal kola.Celkem kultovní záležitost a sice ATS Classic, 7 palcové disky konečně s průměrem 13"

Ja si rikal kdo je nakonec koupi
Ja mam od Freda ty druhe zlate 

SS GTI
- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a já šetřil na ty zlaté... (nemám na ně stále ani teď)... a pak jak byly fuč, tak jsem si říkal, že alespoň ta ATS...
takže neděkuji
ale budou swiftům slušet
takže neděkuji

ale budou swiftům slušet

To Patejl: Vím o tom, jsou nádherné
ty jsou asi víc rozumně v blatnících než ATS co?Tyhle dost polezou...
To Aladin:Je fakt že blbě sháněj ale, na normální ježdění ta ATS asi nebudou... dost jsou venku a to je potenciální příspěvek do státní kasy

To Aladin:Je fakt že blbě sháněj ale, na normální ježdění ta ATS asi nebudou... dost jsou venku a to je potenciální příspěvek do státní kasy

- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no v zákoně je, že nesmí přečuhovat... tak upravit blatníky