ja cekal na naky fota auta z Prachatic, ale tatik mi odjel s fotakem na dovcu a nikdo jinej nas nefotil. nasel sem jednu nedelni galerii a tam uz sme nejeli
jo a jel tatka, ja mechanikoval
jinak sobota zacala akcne... nejdriv byl problem s gumama - dal sem dozadu novy a bylo treba je krapet sjet aby zacli fungovat, ale nejak na to tatik zapomel a o prvni svodidla mi odrel svetlo a rozbil obrysovku vepredu
pak se uvolnila vratna trubka na nadrzi, takze benzin tekl ven a ne zpatky do nadrze - snadno sem se nemoh dopocitat kolik to pak zere... to se mi podarilo opravit, druhej trenink se povolil stekr na vaze vzduchu, takze auto jelo jako kdyz nejelo a do prvniho meraku sem natankoval malo a v poslednim vracaku se odlil benzin, takze cas nic moc. v druhym merenym to uz konecne zaclo fungovat ale to uz bylo po zavodech. jinak ten cas je soucet tech 2 jizd, z toho jednu auto skoro zastavilo kousek pred cilem...
no a vrchol vseho bylo v nedeli rano po dojeti prvniho treninku, kdyz uz to vypadalo, ze auto zaclo funogvat tak po projeti cilem kourovej efekt ze i hasici hlasili pohotovost - simerink na klice se odporoucel... nekde se stala nejaka zrada, pac byl menenej pred slalomem

ten co je u rozvodu tekl uz od soboty, ale ne nejak vazne a kdyz se pridal este sim u spojky, tak sme to nalozili a sli se ucastnit jako divaci
a jinak casy auto zajizdelo srovnatelny s ostatnima swiftama co tam jely... jen mi prislo, ze oni to maj vic "zavodni" nez ja a jen kuli gumam sme jeli E1, pritom co sem videl, tak rallyovy Nko jezdi v SEckach... moc tem pravidlum nerozumim... proti nam jel ten hnedej favorit, povidal neco o 162konich a 170Nm... to proti moji serii neni ferovej souboj