o tej tvoji vim, ale ta se mi tam nehodi a to nezaplatim letos uz...
report z radoune:
takhle vypadal prijezd do depa:
a samotne nase stani
ale to depo bylo asi tak jediny co se mi nelibilo, dokonce sme tam s najizdakem zapadli
jinak vse probihalo naprosto bez problemu, poradatelu hafo, takze trate byly dobre zajisteny a co sme se svezli, tak mooooc pekny...
na vyhlaseni sme z Draackem resili, ze nebyla zadna krizovka, takze z toho plyne ze sme jeli moc pomalu. taky z toho bylo az

absolutne a

ve skupine
auto KONECNE fungovalo jak bych chtel. zadna z provoznich kapalin mi nemizela, nic mi neukapavalo na horkej vejfuk, zadny dulezity srouby se nerozhodly utrhnout v zavitu a podobne. navic v utery pred zavodem padlo rozhodnuti, ze se poridi novy gumy, pac starsi sem nesehnal, takze padla volba na znacku Federal. jednak ze meli muj rozmer skladem a byli schopny mi je do rana dorucit a jednak kvuli referencim od vrcharu, kteri si je chvalili na ne uplne slunecne pocasi jako dobre fungujici. vzhledem k pocasi koncem tydne to nevypadalo na horko, takze bylo jasno a musim rict, ze s pneumatikama naprosta spokojenost.
spis uz se zacaly projevovat uvadajici tlumice. precejenom 3ti sezona po sobe a jedu furt jedny. na pristi rok je v planu H&P, letos uz to musi vydrzet. jedna rally a nejaky slalomy a sprinty na tom este odjedu. uplne v haji nejsou, ale fungovaly lip...
jo a chtel sem timto podekovat Draackovi za ucast. jako spolujezdec se osvedcil musim rict dobre a vubec cely vikend se toho nebal, dokonce zajistil bydleni na miste a podilel se na vydajich spojenych se zavodem, takze dekuju moc
v zari na Den + Noc si to zopakujem