Suzuki Swift EVO IV

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO IV

Příspěvek od fokr_jr » 24 čer 2009, 11:44

zitra se chysta vyprava do Radouně, tak snad to v tomhle pocasi nedopadne nejak boelstive

http://www.autodesigncup.cz/doc/radoun/ ... osadky.xls

4ta posadka. a hadanka: Kdo pozna spolujezdce :rallye
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 24 čer 2009, 15:18

Kruci práce, počasí asi hodně rozhodne. A odpověď nevim :oops:
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 24 čer 2009, 20:09

nalozeno na Radoun, servis i auto pripraveny, jen co sem si sed a otevrel RF, tak sem si vzpomel ze nemam lyzi, takze ji du najit, srovnat a este nalozit. zitra rano na druhej dilne me este ceka vymena vodni pumpy, na to si davam tak 2 hodiny rano a snad uz to bude vse. prejimky sou do 7mi vecer, tak to mam sanci stihnout, spolujezdec bude nekde courat po republice, tak doufam ze na nej nebudu moc dlouho cekat :-D
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

YaraV
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od YaraV » 24 čer 2009, 21:26

Jak to tak pročítám, tak pod autem víc ležíš jak jezdíš ne?jednou protimrazovka pak gufera teď pumpa :roll: dost pech co?

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 24 čer 2009, 21:55

jn, tak je to stary auto a cokoliv se podceni se pri zavodech ukaze 10krat rychleji nez v beznym provozu... naka unava materialu, naka fuserina na dilne a furt mam co delat :-D a to sem po rally menil kompletne celej motor :lol podarilo se mi sehnat jeden co ma min najeto a zakonite sem myslel ze bude v lepsim stavu a to se mi taky potvrdilo, takze to aspon nakej uzitek ma... a to porad dokola utesnuju tu natrzenou vratnou trubku do nadrze, pac ono vyrobit si nadrz neni zas az takova prdel a naky mouchy tam proste sou no :mysleni: a jelikoz uz je to od benzinu, tak mi to nikdo nechce varit... :'-(

tady je dokoncena prepazka prez nadrz a pumpu s filtrem v kufru. mysleny je to tak, ze se rezervy davaj prez tohle az za sedacky, uchyseny kurtnou. hlavni myslenka je rozlozeni vahy, ale to by uz taky chtelo nekde overit, furt jen neco vymejslim a este sem to nevazil :lol

komisar v Prachaticich nam to moc chvalil... to potesi po tech hodinach prace ze to neni uplna kravovina...

Obrázek
Obrázek

dole je videt umisteni baterky, taky poradna fuska...
Obrázek

a takhle zhruba vypada lyze po beznem pouzivani pri rally :lol

Obrázek

je to vlastni vyroba, 3mm tlustej dural s 5mm tlustejma ALMG3 podelnejma vzperama kuli krouceni a celkovej pevnosti. prej ze dural se neohne, ze spis praskne sem nekde slysel...

Obrázek

a stejne sem do nej busil palici asi 15 minut abych to srovnal a jediny ceho sem docilil je, ze me boli hlava, takze to takhle zustane no...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 25 čer 2009, 00:06

fokr_jr píše:...a jelikoz uz je to od benzinu, tak mi to nikdo nechce varit... :'-(
to jsou sraby :D
jestli bys mel zajem mozna bych ti mohl sehnat za nejaky priznivy peniz origo zavodni nadrz..
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 29 čer 2009, 14:55

o tej tvoji vim, ale ta se mi tam nehodi a to nezaplatim letos uz...

report z radoune:
Obrázek

takhle vypadal prijezd do depa:
Obrázek

a samotne nase stani

Obrázek

ale to depo bylo asi tak jediny co se mi nelibilo, dokonce sme tam s najizdakem zapadli :lol

Obrázek

jinak vse probihalo naprosto bez problemu, poradatelu hafo, takze trate byly dobre zajisteny a co sme se svezli, tak mooooc pekny...

Obrázek

na vyhlaseni sme z Draackem resili, ze nebyla zadna krizovka, takze z toho plyne ze sme jeli moc pomalu. taky z toho bylo az :treti absolutne a :prvni ve skupine :radost

Obrázek

auto KONECNE fungovalo jak bych chtel. zadna z provoznich kapalin mi nemizela, nic mi neukapavalo na horkej vejfuk, zadny dulezity srouby se nerozhodly utrhnout v zavitu a podobne. navic v utery pred zavodem padlo rozhodnuti, ze se poridi novy gumy, pac starsi sem nesehnal, takze padla volba na znacku Federal. jednak ze meli muj rozmer skladem a byli schopny mi je do rana dorucit a jednak kvuli referencim od vrcharu, kteri si je chvalili na ne uplne slunecne pocasi jako dobre fungujici. vzhledem k pocasi koncem tydne to nevypadalo na horko, takze bylo jasno a musim rict, ze s pneumatikama naprosta spokojenost. :dobry :dobry :dobry

spis uz se zacaly projevovat uvadajici tlumice. precejenom 3ti sezona po sobe a jedu furt jedny. na pristi rok je v planu H&P, letos uz to musi vydrzet. jedna rally a nejaky slalomy a sprinty na tom este odjedu. uplne v haji nejsou, ale fungovaly lip...

:rallye
jo a chtel sem timto podekovat Draackovi za ucast. jako spolujezdec se osvedcil musim rict dobre a vubec cely vikend se toho nebal, dokonce zajistil bydleni na miste a podilel se na vydajich spojenych se zavodem, takze dekuju moc pivo

v zari na Den + Noc si to zopakujem =)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 29 čer 2009, 15:02

gratulace, fotky taky pekny ;)
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 29 čer 2009, 15:04

dekuji :-)

fotky sou od porfiku, vlastni sme nedelali, pac kolem nas furt nekdo behal s fotakama, tak cekam az to daj ne net...

onboardy budou tentokrat z GoPro, tak sem na to zvedavej. pokud to bude koukatelny, tak to zverejnim.
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

draaczech
donate
donate

Příspěvek od draaczech » 29 čer 2009, 18:06

Panejo, taková reportáž :-D
Musim říct že má Fokr naprostou pravdu, byl to bezvadnej závodní víkend :radost
Abych se přiznal, měl sem tam asi 2 malý zaváhání, kdy sem se spozdil s diktátem, snad už se to nestane.Hlavní je, že to pilot zvládnul s naprostou bravurou :rallye
K těm videím toho moc neřeknu, jen snad to, že to bude fuška aby to bylo aspoň přijatelně koukatelný :mysleni:
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko :D STO psů

Odpovědět