Suzuki Swift EVO VI

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO VI

Příspěvek od fokr_jr » 30 pro 2008, 20:11

pred chvili prvni start..... vse funguje zhruba tak jak se cekalo a jak by melo, zaitm jen na zdvizi, este nejsou hotove napravy... je treba doladit par drobnosti a pak hlavne nastavit motor nekam aby to jelo a ne jenom slehalo metorvy! (i delsi) plameny z vyfuku... to se libilo mechanikovi, ale me ne, takze to bude este hodne ladeni :prekvapen
nalepime celni sklo a pude se to projet, tak pak dodam nejake videa... mame i ze dneska - Suzuki Plamenomet... nahraju to sem az to z nej dostanu, utekl mi i s fotakem do hospody... :kladivo
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky » 30 pro 2008, 22:28

Moc pěkná práce :dobry :dobry nestačím se divit jak jsi to dal super dohromady...fakt nádhera
viva´la QUATTRO

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 31 pro 2008, 14:08

Dekuji za reakce :radost

takze - totok je ten čiptjůnyng :lol
Obrázek
Obrázek

sani slozeny kobercovkou jen tak, aby to caplo, este bude treba poresit potrubi mezi klapkou a vahou, lisi se mi tam prumery dost, tak to este promyslim.....

Obrázek

a tady sou ty videjka... zvuk to ma dost ostrej, az necekane... uvidime jak to bude az to zkompletim a zajedu...

tet me ceka par dni odpocinku mimo garaz a pak se bude pokracovat... chtel jsem aby to do konce roku vrcelo, takze sem spokojenej... :prvni pivo pivo pivo
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 31 pro 2008, 14:23

:dobry :-D
SS GTI

olda77
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od olda77 » 31 pro 2008, 16:57

parada libi moc......udelej video v noci to bude uplne pecka!

141.Lukas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 141.Lukas » 01 led 2009, 23:04

Ahoj můžu se prosímtě zeptat co jezdíš za závody se suzuki??Jinak moc pěkná práce!!

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 02 led 2009, 15:24

letos mam v planu pohar ADCupu - www.autodesigncup.cz (vcera vyvesili kalendar...) pak bych se rak ukazal na okruhu v Brne a v Moste pri volnych jizdach a pokud prejde globalni ekonomicka krize a i moje soukroma ekonomicka krize, tak bych se svezl i na nejakem zavode Volneho poaru :driver

a k postupu dnes uz jsem to nevydrzel, tak jsem nechal mladou u televize, zalezl sem na hodinu do garaze a podarilo se mi nastavit sani a ty moje vejmysly tak, ze auto drzi volnobeh, jde do otacek, nakonec se otacky i vrati do volnobehu, nesleha plameny a uz i vyfuk se zatahl ze nefuni ve spoji, takze o vikendu tam budou okna a pujde se to projet do terenu, doufam ze mi napadne snih do te doby :rallye

a mam nejakej bug v elektrice palubky, nejdriv sem myslel ze to bude cidlo, ale uz sem tam dal 4te cidlo na teplotu vody a porad mi to ukazuje max. teplotu sotva to nastartuju, palivomer dela prakticky to same... nekde mi asi chybi kostra, ale nemuzu ji najit, tak to asi poresi externi budiky, anebo nazenu kostru natvrdo az do budiku :lol
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 03 led 2009, 23:31

dnes jsme cely den nastrojovali, skladali, doladovali..... mame temer hotovej dekl prez pumpu, auto je kompletne nastrojeny, zitra este doladim nekolik drobnosti a v tydnu se chystam navstivit STK...

nalepeny okno:

Obrázek

doladeny sani, takhle uz to zustane...

Obrázek

a jako bonbonek dneska jsme se jeli s mechanikama projet, 3 lidi na 2 sedackach... zadny pasy, ty budou az zitra, takze jen takovej lehounkej solich... na benzinu natankovat (bez kapoty, takze si kazdej tukal na celo), porad to krapet haprovalo v otackach (vlastne to od 6ti tis. dal neslo tocit), tak jsme predelali saci cast palivovy soustavy (prisavala vzduch), uz to konecne jde jak ma, tlak se zvedl z kolisajicich 3-4 bar na stalych 7 (to este uberu, ale pro zacatek jsem rad ze us to nepada...)
otackomer 8tis je kratkej, budu muset sehnat budiky do 10tis (GTi)...
nasledovala dalsi jizda po nedalekym okoli, ale v momente kdy jsme videli modry majacky tak celem vzad a auto bylo v momente zpatky v garazi, na zdvizi a sundany kola :lol nejakej aktivni soused na nas zavolal prislusniky, tak jsme zavreli vrata a ignorovali zvonek, za chvili to vzdali a jeli zpatky do mesta :cajt :cajt :lol

dalsi jizda bude az v pondeli, pac povolila jedna brzdova trubka, nevydrzela tolik pohybu pri montazi za tak malo casu, tak si necham udelat vsechny podezdrely trubky novy a pak uz se bude jen ladit a najizdet kilometry :driver :driver :driver

mam moc velkou radost ze vse funguje, chova se to zajimave a nezvykle, ale nebyla moznost to vyzkouset poradne... nejdriv to neslo do otacek a pak to prestalo brzdit, takze zase mam co delat, ale uz se to blizi k cili
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 04 led 2009, 00:19

zadny sousedi nemaj pochopeni
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

TomGTI
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od TomGTI » 04 led 2009, 22:24

7barů na tlaku benzínu?

Odpovědět