Je to víceméně jen o vzhledu, jinak je vetsina veci shodnych.
Chvilku jsem uvažoval o tom, že bych konečně dostal "rozum" a nacpal to třeba do bydlení...ale SUBARU je nejspíš dost návykové, a tak jsem po několika týdnech nevydržel, do toho Standa ze Subaru klubu poptal par lidi, zda by nekdo nemel zajem o jeho kočku, a už to bylo ))
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
Pár nových foto...ale naleštěný to bude až na jaře )))
teď řeším podvozek a vejfuk (Neznáte někdo způsob jak oblbnout lamda sondu když pro ni neni ve vejfuku místo?) jedna se o komplet potrubí supersprint s jedním tlumičem na konci... a háže samozřejmě chybu, a možná té chybě pomáhá i TurboTimer dle slov předchozího majitele
Přílohy
Abych taky sdělil nějaké info o autě a ne jen fotky:
Je kupováno od Standy z Czech Subaru Klubu, s jasnou servisní historií, s novým diferenciálem, novým ložiskem v převodovce a jejím seřízením ve Sportgarage Praha, novou spojkou obloženou organikou, brzdami + desky ferodo ds2500,kompletním výfukem supersprint a úpravou ecutek2 na 330PS, Audiosystémem Panasonic s 2DIN DVD a snad bez jediného škrábance.
Prozatím vyměněno:
Svíčky PFR6G
Olej Shell 10w-60 + orig filtry subaru (olejový, vzduchový)
Koberečky STI od místního člena
Xenony
Plány do budoucna jsou:
-Podvozek (nejspíše BC-Racing pokud mi nikdo nedoporučí lepší)
-Výhledově nějaká menší generálka motoru, preventivní rozebrání, vyčištění, a výměna + kontrola všeho co bude třeba, + následná drobná úprava výkonu do 400PS
-rozpěry tlumičů
P0031 - První byla vadná lambda sonda, je tedy vyměněna za novou orig.Denso DOX-0306 a je vyřešeno
P0852 - Druhou chybu se mi prozatím nepodařilo vyřešit...
+ pár fotek z dnešní vyjížďky s novým majitelem bejvalky
Přílohy
Speedy píše:Tak nyní řeším dvě chyby, vyčtené na diagnostice.
P0031 - První byla vadná lambda sonda, je tedy vyměněna za novou orig.Denso DOX-0306 a je vyřešeno
P0852 - Druhou chybu se mi prozatím nepodařilo vyřešit...
vagsub.JPG
+ pár fotek z dnešní vyjížďky s novým majitelem bejvalky
Obě to jsou krasavice, 2002 vypadá více nasraně:-), asi jsem zaujatý, jelikož si chci tento ročník koupit
Když je vidim takhle vedle sebe... tak je 02 taková agresivnější.... na pohled lehčí, kapota propadlejší, trochu to dělá taky to že je snížená, a má širší kola...