Peugeot 205 Gutmann 16v
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Peugeot 205 Gtumann 138kw
Na 10W-60 od castrolu mam najeto uz kolem 5000 km a zatim u me vse v poradku, takze bud se ti tam dostalo nejaky svinstvo s olejem nebo bude problem jinde. Ten olej mas z flasky nebo ze sudu ?
Tak to je opravdu nádhera
Víš kolik to má 0-100?

Nepodstatny údaj... Nicméně pod 6s povinnost...alt píše:Tak to je opravdu nádheraVíš kolik to má 0-100?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> zprostředkování nákupu ebay & amazon - platby PayPal apod. <
608 37 28 48
> zprostředkování nákupu ebay & amazon - platby PayPal apod. <
608 37 28 48
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
alt: to nevim ale bude to neco +- 6s.
Ja sem olej kupoval v obchode primo z tech plastovych flasek. z ceho to lel hala to nevim.
Ja sem olej kupoval v obchode primo z tech plastovych flasek. z ceho to lel hala to nevim.
VéTéeS Powa
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jak budu menit ty dily, ktere jsou v haji.... at uz tam nemusim lit tu sracku castrol. j eneco co me opravdu kvalitne vyplachne motor?
VéTéeS Powa
Kdyby pro mě byl nepodstatnej,tak se neptámZemi píše:Nepodstatny údaj... Nicméně pod 6s povinnost...alt píše:Tak to je opravdu nádheraVíš kolik to má 0-100?

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
podle me ten problem nebude v oleji... tak se mi tet vysypal budik na tlak oleje... nejdriv mi chvili ukazoval tlak kolem 8 i baru uz pri volnobehu a pak se zacal chovat jako rozbita digihra, takze sem ho radsi odpojil, ale kdyz fungoval, tak studenej olej cca 3 bar volnobeh, zahratej kolem 1 bar, a v cca 4 tis. uz balo kolem 5 ti bar a drzelo to...
na druhou stranu kamarad z Budejk, co ma 205 MI 16 na Weberech tak dlouho menil lagry na klice, az zjistil, ze potrebuje jinou vanu, porad se mu to odlejvalo ve vinglech, tet tam ma vanu nevim z ceho a jede mu to, kdyz dojede do cile, tak s tim porazi uplne vsechny.....
na druhou stranu kamarad z Budejk, co ma 205 MI 16 na Weberech tak dlouho menil lagry na klice, az zjistil, ze potrebuje jinou vanu, porad se mu to odlejvalo ve vinglech, tet tam ma vanu nevim z ceho a jede mu to, kdyz dojede do cile, tak s tim porazi uplne vsechny.....
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes pribyla dalsi vychytavka na nateceni videi z auta. zajim je to jen takovy "polotovar" ve stadiu vyzkumu a vylepsovani
chce to jeste vystuzit nebo to udelam znova a pevneji+nejakou barvicku nato napatlat

chce to jeste vystuzit nebo to udelam znova a pevneji+nejakou barvicku nato napatlat

VéTéeS Powa