Alfa Romeo 75 TS by Hondzik
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Alfa Romeo 75 TS by Hondzik
Mám starý 2,0 s karburátorama a druhé auto 1,6. Šestnáctka sice nebyla púvodně v plánu, ale ukázalo se, že je ve stavu, který nelze odmítnout.
Naprosto to chápu, kdyby mě někdo řek že tady je 75 i bez motoru, tak už jí taky mám doma. Vlastně- kdybys věděl o 2,0TS , nejlíp v šedivce, klidně bez dokladů... Posloužila by jako zimní auto apak zdroj dílů
2,0 karb na dell-ortech má táta ve Spideru. úžasnej motor s chutí do života, otáček, až trošku cholerickej třeba při popojíždění po městě. V 75 to musí být super, předpokládám že nezůstal tak jak byl z fabriky a trošku se mu pomohlo
2,0 karb na dell-ortech má táta ve Spideru. úžasnej motor s chutí do života, otáček, až trošku cholerickej třeba při popojíždění po městě. V 75 to musí být super, předpokládám že nezůstal tak jak byl z fabriky a trošku se mu pomohlo
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
zase nějaký novinky:
Koncem léta mě definitivně mrdlo a pořídil jsem napůl s kolegou Alfistou další dvě 75tky...

obě slouží jako zdroj ND
Včera jsem zahájil stěhování do takové lepší garáže, bude se dělat opravdu o mnoho líp než v řadovce kterou nejdřív musím napůl vystěhovat, pak se nějak nalámat pod auto....

Koncem léta mě definitivně mrdlo a pořídil jsem napůl s kolegou Alfistou další dvě 75tky...

obě slouží jako zdroj ND
Včera jsem zahájil stěhování do takové lepší garáže, bude se dělat opravdu o mnoho líp než v řadovce kterou nejdřív musím napůl vystěhovat, pak se nějak nalámat pod auto....

Pětasedmdesátek není nikdy dost.
Spaxy už máš?

Pořád to tak přehazuju v hlavě a šilhám po tom RSRku....
trošku to oživím, ať je před koncem roku co číst
Na léto jsem si koupil AR 155, takový hodný, nenáročný auto,pak človíček na Alfa foru klepnul svojí 75 s nově postaveným motorem a nutně potřeboval auto na ježdění a já "nutně" potřeboval další 75tku. Podle 5ti fotek domluvena výměna pojízdný 155 za vrak 75...
Takový malý report z naší typické hurá akce:
Včera odpoledno proběhlo lehké vykanibalizování 155, vrátil jsem tapecy do kufru, v dobré víře vyčistil škrtící klapku a váhu. Za to se alfa kousla a volnoběh měla na 1500-2200 hupavě
ráno vyzvedávám Matýska, pokládá na palubku ibalgin a říká jen Cola...
Takže kupujem colu a vyrážíme směr Brno
Celkem v pohodě cesta, až na paličatej volnoběh...
Dojíždíme na místo určení, tam stojí nabořená 75.... Původní plán jí odvézt na podvalu selhal, takže po ose. Vytaháváme nářadí, blatník, světla, masku... a začíná velký divadlo pro půl vesnice. Co jsem nevěděl že pneu jsou na drát. Co jsem nevěděl že baterka je po ráně KO a rozmačkaná od nosníku. Leč běží
S Tomínem jsme prostě hovada, vytváříme tvar auta, chodíme po kapotě, heverama upravujeme kastli.... Chlapec dost nechápe, vrtačka, bindr, matky, lepenka... Prostě velký styl. Na zadek se dávají smetený zimáky, mají alespoň trochu vzorku.
Každou chvíli odpovídáme na otázky kam jedem, odpovídáme do Plzně a stoupáme na ceně. Po fíglu s dálničkou- přelepit ze 155, jsme za profíky Very Happy
Pak 2x 2 smlouvy a tradá směr plzeň...
Auto po ráně plave, jako že dost, mám toho po D1 fakt plný ruce, fouká nám na studeně na zadek u dveří, nejde vypnout topení... Takže zmrzlá prdel, vařící noha.
Prdlej vejfuk je detail
přední značka je na papíru, origo chybí
čekám kdy přiletí kapota na okno
když brzdím, ujede to do strany
panely na D1 očistec
Občas nechápavej pohled v koloně, děti ukazujou
Nedostali nás, auto je na dílně, padne za vlast.
Jsem spokojen, mám dobrou převodovku se špérou, seskládaný motor, nový vačky, krabici náhradních dílů a dva Masaryky v kapse. Konec pohádky

Jinak co se týče Alfiny-
má nový kola- BBS RS třídíly, stály moc, jsou krásný a hlavně lehký
po sehnání Powerflexu jsem ho úspěšně dal tátovi na starou Giuliettu a jdu vzadu do unibalových tyčí

Takový malý report z naší typické hurá akce:
Včera odpoledno proběhlo lehké vykanibalizování 155, vrátil jsem tapecy do kufru, v dobré víře vyčistil škrtící klapku a váhu. Za to se alfa kousla a volnoběh měla na 1500-2200 hupavě
ráno vyzvedávám Matýska, pokládá na palubku ibalgin a říká jen Cola...
Takže kupujem colu a vyrážíme směr Brno
Celkem v pohodě cesta, až na paličatej volnoběh...
Dojíždíme na místo určení, tam stojí nabořená 75.... Původní plán jí odvézt na podvalu selhal, takže po ose. Vytaháváme nářadí, blatník, světla, masku... a začíná velký divadlo pro půl vesnice. Co jsem nevěděl že pneu jsou na drát. Co jsem nevěděl že baterka je po ráně KO a rozmačkaná od nosníku. Leč běží
S Tomínem jsme prostě hovada, vytváříme tvar auta, chodíme po kapotě, heverama upravujeme kastli.... Chlapec dost nechápe, vrtačka, bindr, matky, lepenka... Prostě velký styl. Na zadek se dávají smetený zimáky, mají alespoň trochu vzorku.
Každou chvíli odpovídáme na otázky kam jedem, odpovídáme do Plzně a stoupáme na ceně. Po fíglu s dálničkou- přelepit ze 155, jsme za profíky Very Happy
Pak 2x 2 smlouvy a tradá směr plzeň...
Auto po ráně plave, jako že dost, mám toho po D1 fakt plný ruce, fouká nám na studeně na zadek u dveří, nejde vypnout topení... Takže zmrzlá prdel, vařící noha.
Prdlej vejfuk je detail
přední značka je na papíru, origo chybí
čekám kdy přiletí kapota na okno
když brzdím, ujede to do strany
panely na D1 očistec
Občas nechápavej pohled v koloně, děti ukazujou

Nedostali nás, auto je na dílně, padne za vlast.
Jsem spokojen, mám dobrou převodovku se špérou, seskládaný motor, nový vačky, krabici náhradních dílů a dva Masaryky v kapse. Konec pohádky

Jinak co se týče Alfiny-
má nový kola- BBS RS třídíly, stály moc, jsou krásný a hlavně lehký
po sehnání Powerflexu jsem ho úspěšně dal tátovi na starou Giuliettu a jdu vzadu do unibalových tyčí
po roce...
stihnul jsem splodit dítě, zasadit strom a koupit nedostavěnej barák
Rozřezat nabořenou alfu na díly, jednou za půl roku dojít do garáže a kouknout zda projekt 75 neschnil na prach. Drží se
Aby se neřeklo: - zakoupeny snad poslední zadní brzdy v evropě ze zagata, nakreslen a vyroben unašeč wattu z duralu a mezikusy na rozšíření třmenů aby se tam ty kotouče vlezly a takový ty práce co nejsou vidět.
Myslím že až bude malej 18 let, mohl bych to auto dodělat... Teď je základ bydlet. Za rok bych zase mohl něco vypotit...

stihnul jsem splodit dítě, zasadit strom a koupit nedostavěnej barák

Rozřezat nabořenou alfu na díly, jednou za půl roku dojít do garáže a kouknout zda projekt 75 neschnil na prach. Drží se

Aby se neřeklo: - zakoupeny snad poslední zadní brzdy v evropě ze zagata, nakreslen a vyroben unašeč wattu z duralu a mezikusy na rozšíření třmenů aby se tam ty kotouče vlezly a takový ty práce co nejsou vidět.
Myslím že až bude malej 18 let, mohl bych to auto dodělat... Teď je základ bydlet. Za rok bych zase mohl něco vypotit...