Suzuki Swift GTi stage II.
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift GTi stage II.
Hod klidne i trenal - a byl to sure jenom joke - hlavni pro nas asi je nečechrat 

SS GTI
Speciálně pro tebe
onboard tréninku: http://www.youtube.com/watch?v=RvlQ9K31uzU
ale ty správné boky byly na okruhu kde je místo pro chybu
http://www.youtube.com/watch?v=2iuxUyYbZkM

ale ty správné boky byly na okruhu kde je místo pro chybu

nějaké foto z Šebetova 2010:
Co tam máš za gumy, jestli se můžu optat? Nejsou to ještě snad ty ode mě? Ty už byly jedlý... Vypadá to, jakoby se chtěly slíknout každou chvíli.

Ja se chtel taky svizt, ale musel sem do prace
Jak jsi dopadl?

Power is nothing without control
v sobotu jsem vyhrál svoji třídu, v neděli jsem měl dost velkou krizovku v tréninku...
hlava potom nedovolila jet v takové pohodě jako v sobotu, takže druhý flek.Ale jinak nádherné závody, jedny z nej co jsem kdy jel, počasí, atmosféra prostě paráda 

Po veleúspěšné sezoně 2010 kdy jsem vyhrál seriál závodů do vrchu ve své třídě... vlastně ne ve své, ale v 1600ccm.
Jsem se rozhodl, že další setup vynechám a budu se věnovat spíše údržbě a vzhledu auta. Protože stávající převodovka má za sebou již více než sezonu a nejsem si jistej že vydrží celou nadcházející, sehnal jsem celkem náhodou velice zachovalou i když teda proletošek opět seriovou do zálohy. A mohl se pustit do rozebrání předku a zadku aby narážeče mohly dostat nový lak.Na pár místech jsou škrábance - nebudu tvrdit že nejsou ode mě
. Občas ten retardér neuhne... letos teda i jedna pusa o svodidla, ale to k našemu sportu patří
.Jediná věc která mě snad posune o pár desetinek dopředu o proti sez. 2010 budou pneumatiky, vsadil jsem na Toya R888 tak uvidíme jak budou fungovat...

- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
krása, musím zamáčknout slzu, po Swiftovi se mi stýská...
k pneumatikám - R888 jsou dobré, nicméně je to semi-slick... šel bych spíše do čistého slicku
k pneumatikám - R888 jsou dobré, nicméně je to semi-slick... šel bych spíše do čistého slicku