aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
ciky
- donate

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ciky » 26 pro 2011, 11:45
takze dalsi blbej dil doma...ještě že je ten Pan Ebay

, ale ceny by mohli mít lidovější
přední světla mam tedy komplet

viva´la QUATTRO
-
hondzik
- donate

Příspěvek
od hondzik » 26 pro 2011, 13:06
taky pracuješ na tich nejdůležitějších věcech, ale v klidu, jsem na tom stejně. Auto stojí 2 roky na kozách, mezitím jsem stihnul rozebrat tři další na díly a pak přijde radikální řez.
Jinak to máš

, sleduju
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
-
Speedy
- RF level 5

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Speedy » 29 pro 2011, 13:12
neni kam spechat

v klidku sehnat veci za ktere by se clovek jinak nedoplatil, a hura na prestavbu...

budu tady jako tva podpora az budes potrebovat vycistit hlavu v sokolovne ciky

)
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
-
ciky
- donate

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ciky » 04 led 2012, 20:02
další dáreček z ebay..skla předních blinkrů urquattro....original nesehnatelny nebo 120e tak alespon druhovýroba z Litvy za 16 dolarů i s poštou...už jen pořešit úpravu do oranžové

viva´la QUATTRO
-
rsturbo
- Středně pokročilý

Příspěvek
od rsturbo » 05 led 2012, 16:12
ciky píše:další dáreček z ebay..skla předních blinkrů urquattro....original nesehnatelny nebo 120e tak alespon druhovýroba z Litvy za 16 dolarů i s poštou...už jen pořešit úpravu do oranžové

...Tak počítám že tvého projektu jse asi nikdy nedočkám

...kdyby jsi jsem dal aspon fotku jak to tam máš napasované ty světla v těch rámečkách...že jsem ještě nedáváš fotku každeho šroubku

.
-
ciky
- donate

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ciky » 05 led 2012, 17:24
všechny tyhle veci se uz hodne blbe scháněj..pokud to nekomu vadí koukat na to nemusí

...
když 3 neděle sedíš u netu a neděláš nic jineho než scháníš jeden posranej díl, tak nevim jak ty , ale ja to sem dam

viva´la QUATTRO
-
rsturbo
- Středně pokročilý

Příspěvek
od rsturbo » 05 led 2012, 20:25
ciky píše:všechny tyhle veci se uz hodne blbe scháněj..pokud to nekomu vadí koukat na to nemusí

...
když 3 neděle sedíš u netu a neděláš nic jineho než scháníš jeden posranej díl, tak nevim jak ty , ale ja to sem dam

...proti tomu nic nemám...ale prosímtě více by nás zajímalo až budeš mít postavenou

...nějakou část...nebo něco složeného dohromady.jinak jse fakt moc těším až nás budeš seznamovat zde jakým šroubkem...kdybych tady mněl psát a rozepisovat ty naše project repliky...tak snad nic jiného nedělám.
-
ciky
- donate

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ciky » 05 led 2012, 20:46
třeba by si spousta lidí, včetně mě rádo početlo....o Vašich replikách...to víš někdo za 3 neděle postaví auto...já za 3 neděle sehnal pár věcí..každýmu to jde od ruky jinak...a mohu tě ubezpečit, že až já sem dám fotku jak sem něco dal dohromady a sesadil pár věcí tak ty už budeš stavět svojí 285 repliku
pokud by to každej bral jako ty, bude to tady mrtvolný..toho koho to zajímá ten se podívá, koho to nezajímá..

viva´la QUATTRO
-
rsturbo
- Středně pokročilý

Příspěvek
od rsturbo » 05 led 2012, 22:33
ciky píše:třeba by si spousta lidí, včetně mě rádo početlo....o Vašich replikách...to víš někdo za 3 neděle postaví auto...já za 3 neděle sehnal pár věcí..každýmu to jde od ruky jinak...a mohu tě ubezpečit, že až já sem dám fotku jak sem něco dal dohromady a sesadil pár věcí tak ty už budeš stavět svojí 285 repliku
pokud by to každej bral jako ty, bude to tady mrtvolný..toho koho to zajímá ten se podívá, koho to nezajímá..

...OK...už jse těším na origo..kliku od dveří jak nám představíš

...víme zě postavit repliku vyžaduje čas,peníze,a zase čas a moře práce kolem...já jsem zvědav jestly jse tady té fotky dočkáme

.jinak tady a všude fandím kterému koliv projectu...ale fakt jsem nedávej kde jakou matku nebo šroub koupíš.naší praci určitě uvidíš letos na Rally...zatím čekáme na moře dílu z Anglie a Japanu.
-
ciky
- donate

-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ciky » 05 led 2012, 23:07
měl bys vědět že "Audi Quattro S1" kliky nemělo...

a jedna věc ti unikla ...mohu si sem dávat co budu chtít..bo je to můj thread
necháme těch OT ....zvykni si na to...nebo do mého topicu nechoď..ono ti stejnak ve výsledku nic jineho nezbývá..každopádně respektuju tvuj pohled na věc

, ale tak nějak mi to je ouplně jedno
viva´la QUATTRO