Suzuki Swift EVO VI
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift EVO VI
na co klimu?
leda snad do daily ne?

jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Proboha naco klimu !?!?
Kazdopadne doufam ze nebude nekde unikat a poslouzi

SS GTI
Díky že jsi mladému pomohlfokr_jr píše:podarilo se mi vyhandlit kompletni klimu... radost hodne moc... jen sem zvedavej kdo to zase zapoji dohromady... az prijdou externi budiky, bude opet kabelova valka, mechanicky je ta klima jednoducha...![]()
![]()
![]()
jo a budu muset sehnat nekoho, kdo ma plneni na "stary" konektory... udelam pak fota, ale standart co se pouziva dnes to neni, jsou oba konce jakoby mensi...

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
no taky ze je v planu tet vymenit to ohle rameno
a udelat z nej dailynu... uz je napul natazena muzika, vratim tam seriove sani, nandam tu klimu a budu stim jezdit do prace
jinak prace na Patejlovo aute byla vpoho, nejvic mi dalo zabrat vykosit si tu klimu pro sebe
, myslim ze psokojenost na vsech stranach
este ty ramena a muzem se potkak nekde pod kopeckem 

jinak prace na Patejlovo aute byla vpoho, nejvic mi dalo zabrat vykosit si tu klimu pro sebe

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Tak Patejl uz ma taky hotovo?Koukám že všechny GTi v ČR byly u Fokra na dvorku co 

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:

Trosku hafo. Ale ta Petrowo jela asi nejlip co sem kdy wez. Kam se na tu jeho hrabou ty moje rachotiny ... Ale pockej az slozim ten motor co skladam uz 2roky a nekam ho dam,to pak uwidite !Patejl píše:jj Fokr uz jich MUSEL OSAHAT ! ...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
recnicka otazka: co dela zimni auto v lete?
recnicka odpoved: dela se na nem lak a muzika
strasne se za sebe stydim, ale nemoh sem si pomoct a musel sem dat do auta muziku co se mi valela doma. vcera sem dodelaval bednu k subu, vecer to pujde do auta, tak neco vyfotim, zatim mam jen tohle:

a jinak co se tyka performance, tak uz se dela druhy sani, mam domluvenej Ackovej chip, vahu vzduchu ma opet soustruznik na protazeni, takze konema se dostanu tam, co je 4.evoluce (snad), zatim je to zpatky serie...
podvozkove to dopadlo tak, ze tam mam tvrdy silentbloky a seriovy tlumice/pruziny. na vic se do zimy nezmuzu...
recnicka odpoved: dela se na nem lak a muzika

strasne se za sebe stydim, ale nemoh sem si pomoct a musel sem dat do auta muziku co se mi valela doma. vcera sem dodelaval bednu k subu, vecer to pujde do auta, tak neco vyfotim, zatim mam jen tohle:

a jinak co se tyka performance, tak uz se dela druhy sani, mam domluvenej Ackovej chip, vahu vzduchu ma opet soustruznik na protazeni, takze konema se dostanu tam, co je 4.evoluce (snad), zatim je to zpatky serie...
podvozkove to dopadlo tak, ze tam mam tvrdy silentbloky a seriovy tlumice/pruziny. na vic se do zimy nezmuzu...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
vcera vecer sme to konecne otestovali v kompletni sestave... musim rict ze sem spokojenej, na zavodak to hraje dobre
do soutezi to neni, ale pomahal mi stim clovek co drzi svetovej rekord v DB Dragu, takze to funguje

este probehne naka povrchova uprava, ukotveni do kufru a hotovo, muzu ze zase hrabat v motoru

este probehne naka povrchova uprava, ukotveni do kufru a hotovo, muzu ze zase hrabat v motoru

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues