Opel kadett X14XE
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Opel kadett X14XE
Napiš na ttc ze scháníš pojistkovku a tam to je
diagnostika žijee
o víkendu pokud bude hezky chci naměřit nějaký zrychlení

Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Corsa B x14xe > civil - NA PRODEJ
Škoda 110R > mazel
Tak dneska změřeno zrychlení na slickách v obou směrech a průměr 8,8s . hmotnost auta byla o cca 90kg vyšší než je na závodech takže reál když v tom budu sám a bez poviný výbavy je tech 8,5sec.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
Moc pěkný na 1,4!!!!!
jo jsem spokojenej řikal jsem si že když to bude pod 9,5s že budu rád a je to poměrně dost pod. Ještě mám rezervy ve filtru a v přívodu studenýho vzduchu a potom už jenom ten chip.
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
Auto mi občas chcípe při vyřazení za jízdy tak místo toho aby se otáčky zastavili na volnoběhu spadnou uplně a auto chcípne - údajně je to jakýmsi signálem rychlosti , nevěděl by někdo co přesně s tim mám dělat? co schánět , jak zapojit atd..
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
vim u suzuki generace swift GTi - ty same priznaky.
auto ma mechanickej nahon tachometru
na vstupu nahonu do budiku je jakysi megneticky pocitadlo, ktery vi ze auto jede vic, nebo min, nez rekneme 20km/h (nevim presnou hodnotu)
a pokud ano, tak dava CPU informaci a ta pridava volnobej, aby auto pri dojizdeni na volnobeh, jak pises, nechcipalo.
pokud tohle nefunguje, nebo je odpojeny, tak to dela tohle.
nebo to muze byt nejake cidlo na sani, ktere resi volnobeh, ale to by to delalo pokazde, ne jen kdyz za jizdy vyradis.
auto ma mechanickej nahon tachometru
na vstupu nahonu do budiku je jakysi megneticky pocitadlo, ktery vi ze auto jede vic, nebo min, nez rekneme 20km/h (nevim presnou hodnotu)
a pokud ano, tak dava CPU informaci a ta pridava volnobej, aby auto pri dojizdeni na volnobeh, jak pises, nechcipalo.
pokud tohle nefunguje, nebo je odpojeny, tak to dela tohle.
nebo to muze byt nejake cidlo na sani, ktere resi volnobeh, ale to by to delalo pokazde, ne jen kdyz za jizdy vyradis.
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
no přesně to bude to o čem píšeš. takře to by znamenolo ale že bych musel mít budíky nebo minimálně rychloměr z corsy aby mi to fungovalo protože kadettí budíky tenhle senzor v rychloměru nemaji:-(
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
no a nebo to nejak oblbnout... nekde v nejakym manualu si zjisti kterej to je vstup do jednotky a co ma davat za udaj a proste ji to tam podstrc 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
no ono jde ten signál do jednotky immobilizeru a z něj to jde potom do ŘJ , takže pořádně nevim. natož potom kde zjistit co tam má jít a jak to tam nafixlovat nejsem s tou elektrikou moc kamarád natož pak s elektronikou
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel