teď vážně, klobouk dolů Ciky. Bereš to pěkně z gruntu a tak jak to má bejt. Už jsem se v tom zase zorientoval- 200 jeko dárce pohonu a motoru, coupe prdele a tohle je předek a střed
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
když už se člověk do něčeho takovýho půstí..tak je asi nesmysl to brát na půl...jako nějaký přestavby co jsem viděl..
jedinej můj problém je, že coupe ani sedan není quattro.Překopat předohrab na q bude troško oříšek.Proto přibude ještě A 90quattro B3..! B3 je hodně podobně řešená jako URQ takže to snad nebude zase až tak neřešitelnej problém, ale nedělám si iluze o jednoduchosti.
Bohužel jsem člověk z chudých poměrů tak jsem musel "bohužel" jít cestou finančně nejúnosnější ,ale za to 100x pracnější
znám to dobře...moc se mi ten thread líbí ale...
1.)oni jsou v tý cizině trošku někde jinde jak s prachama tak s možnostma
2.)na některé díly co tam použil Já nikdy nevydělám
3.)některé nápady a řešení se mi hoodně líbí
4.)Ale jen tak fiknout UrQ v pulce mi nic moc neříká..to je na tom asi to jediné co se mi nelíbí a nelíbí se mi to proto že nic takoveho neexistovalo
Jinak je to skvělej thread se skvělejma nápadama a skvělejma dílama
o něco jsem zase pokrocil takže se podělim
momentálně řešim pasovaní původní převodovky z A200..na B3 nápravu. Oproti převodovce z 2,3 10V je rozdíl v základních věcech docela podstatnej.Robustnější provedení,větší příruby poloos,jiná pozice přírub cca o 20mm jinde, rozteč přirub, délka cca o 40 mm ... prostě je úplně jiná. Aplikace téhle převodovky obnáší samozřejmě výrobu nových držáků převodovky, motoru, a také délkovou úpravu poloos.Tak nějak sem začal laborovat....Usazení převodovky by díky přípravku melo fungovat........rovnou na přípravku vyrobim držaky a zároveň se odměří pár věcí..