Škoda Octavia 1.6i, do vrchu
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Škoda Octavia 1.6i, do vrchu
Borbetw: To máš sice pravdu že motor špičkovej motor vyjde minimálně 250. S tou M4R sem to trochu přehnal, ale za 250 si schopnej postavit hodně pěkný auto který v amaterech konkurence schopný bude.
LetiferDS: No na pěkněj kousek např. Saxa budeš chvíli čekat ale bude to stát za to.
LetiferDS: No na pěkněj kousek např. Saxa budeš chvíli čekat ale bude to stát za to.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ale prostě do čehokoliv zahučíš hrozně moc protože porád cheš víc a víc a víc
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
hele ja mam 2 metry a jezdim swifta GTi.
sezenes ho v nejsnaz nemecku, obcas se neco objevi i v CR, na ewrc byla vyramovana kastle od grabijce za cenu ramu, to by byl dobrej zaklad, ale pak by te cekalo lego...
u swifta uz je problem ze ty motory jsou 20 let stary a pokud bude motor po nejake GO, tak bude tak za 40... seriovej vylitanej sezenes treba za 5, ale pak do nej tak 20 das aby se dal pouzit... podvozkove se da swift vyresit do 30tis (tlumice + ramena) naky zidle drobnosti a muzes jet a do kila se vejdes
)
ale to je muj nazor ovlivnenej tim, ze swifta uz 5 let honim vsude mozne
sezenes ho v nejsnaz nemecku, obcas se neco objevi i v CR, na ewrc byla vyramovana kastle od grabijce za cenu ramu, to by byl dobrej zaklad, ale pak by te cekalo lego...
u swifta uz je problem ze ty motory jsou 20 let stary a pokud bude motor po nejake GO, tak bude tak za 40... seriovej vylitanej sezenes treba za 5, ale pak do nej tak 20 das aby se dal pouzit... podvozkove se da swift vyresit do 30tis (tlumice + ramena) naky zidle drobnosti a muzes jet a do kila se vejdes

ale to je muj nazor ovlivnenej tim, ze swifta uz 5 let honim vsude mozne

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Jasně, taky bych rad toho swifta, ale co sem koukal je problem to sehnat.
Už jsem uvažoval, že bych koupil kastli a zbytek bych dokupoval zvlášť, ale ja zas nejsem takovej odborník, abych postavil auto z ničeho... dokážu si auto opravit atp. ale různý nastavení podvozku, motoru, komplet elektrika, atd. atd. to už asi bude přez moje schopnosti, prostě mam z toho trochu obavu aby nakonec ta kastle nerezla zbytečně v dílně :/ nebo pak jedině, že bych koupil už hotovy auto a nějak bych to doupravil podle sebe, tam je zas problem cena, protože to je 220 tic.+
Už jsem uvažoval, že bych koupil kastli a zbytek bych dokupoval zvlášť, ale ja zas nejsem takovej odborník, abych postavil auto z ničeho... dokážu si auto opravit atp. ale různý nastavení podvozku, motoru, komplet elektrika, atd. atd. to už asi bude přez moje schopnosti, prostě mam z toho trochu obavu aby nakonec ta kastle nerezla zbytečně v dílně :/ nebo pak jedině, že bych koupil už hotovy auto a nějak bych to doupravil podle sebe, tam je zas problem cena, protože to je 220 tic.+
Nissan Almera
Ahoj, doma máme Puga 2o5 GTi (128ps) a auto jsme stavěli na rallycorss..Nevím co je potřeba na amaterský vrchy ale pokud by to stačilo tak jen nakoupit podvozek a gumy a myslím že by to nebylo zlé auto
....Motorycky hodně dobré auto 

- Aladin
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
peugeotek jede hodně dobře. ale předpokládám, že to je dvoulitr... a dvoulitry co jezdí vrchy jsou výkonově hodně moc jinde 

Je to 1.9 takže asi bude spadat do 2.o
....Každopádně jsem se spíš řídil tím že se chce nejdřív trochu vyjezdit a zkusit co a jak...Což já mu za 2otis. (Plus dohoda) nabízím
..Až to přestane bavit tak rozprodá za podobné peníze na díly nebo prodá dál 

matt:
No kruci... tak to zní hodně lákavě... a na tak mylý auto to je poměrně velkej výkon.
dpc jen sem se ještě nezbavil ty octavky
po dovolený se na to už prostě musim vrhnout... já mam tady ten problém, že by se to nikam nevešlo, už teď musim jedno auto parkovat před vratama a když chce někdo vyjet, tak to jsou strašný manipulace :/
No kruci... tak to zní hodně lákavě... a na tak mylý auto to je poměrně velkej výkon.

Nissan Almera
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
a to jeste k tomu v klidu sezenes motor za +-3000 ktery ma v zakladu 108kw, je to 1.9 a je z peugeotu. takze tam pasne jak prdel na hrnec:)
VéTéeS Powa
Tak se potom ozvi nějak se určitě domluvíme (Rám samodělka ale kvalitní, sedačka sparco s homologací)