vrchařske klání...
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- Začátečník
vrchařske klání...
Vrchařske zavody jako hlavni hreb srazu!zrodil se mi v hlave pekny (nador),ne vazne,napad.kilometr a pul serpentin......na docela dobrym povrchu,pri ucasti kapel ,obcerstveni,dozoru
policie hasicu,zachranky.....je to blbej napad,nebo jednou rocne na vikend do kraje vysocina prijedete?

Re: vrchařske klání...
Nebál bych se toho takovejch blaznů co by jeli bude hafo! včetně mě!!! 

Ja bych jel taky!!! ALe predem te varuju, poradani zavodu neni prdel. Sam jsem to na vlastni kuzi jednou zkusil a uz bych do toho NESEL! ALe odvaznemu stesti preje (ja teda podle toho nebyl asi odvazny:)
Van Diemen RF98
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan
Každopádně jsem pro
Když to bude v rozumnym termínu...

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

-
- Začátečník
tak mozna prvni zadrhel
tesne pred zacatkem kilometr a pul dlouheho kroutícího se asfaltoveho hada je cedule zacatku chranene prirodni oblasti.....

Tak ta malá cedulka bude myslím nepřekonatelnej problém
Měl bych alternativu:S VW POLO Clubem jsme měli sraz kousek od Příbrami. Penzion s ubytovánim pro 50 lid (pokoje nebo spacáky a karimatky), detaily a reference najdete na http://www.vw-polo.com
Když jsem vozil klubový kolegy, zjistil jsem, že přímo od penzionu začíná parádní klikatá silnička s rozumnym povrchem a minimálnim provozem. 1/2 hore kopcom(červená,delší půlka
) a 1/2 dole kopcom(růžová), ale zatáčky, že sem si málem zamotal ruce
hlevně ten levej vracák
Kdyby byla rozumná domluva a opravdu se to dalo dohromady, neni problém tam zamluvit bydlení. Jen orientačně-nocleh+prasátko a nějaký kuřata vyšel na 400 na hlavu.Viz http://cz.myskuv-mlyn.cz/o-penzionu-sluzby/

Měl bych alternativu:S VW POLO Clubem jsme měli sraz kousek od Příbrami. Penzion s ubytovánim pro 50 lid (pokoje nebo spacáky a karimatky), detaily a reference najdete na http://www.vw-polo.com
Když jsem vozil klubový kolegy, zjistil jsem, že přímo od penzionu začíná parádní klikatá silnička s rozumnym povrchem a minimálnim provozem. 1/2 hore kopcom(červená,delší půlka

STO psů

-
- Začátečník
to vypada dobre!jen skoda tehle moji trasy,dala by se mastit celou dobu driftem!!
(krome me a jinych s 4x4 )...stejne se na to prislusnych lidí zeptam a dam vedet.

- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jak je ta trat cca dlouha? vzdyt tam je po sobe hned pet zatacek a pak jen rovinky.
VéTéeS Powa
Hasis: Nevim, nedokážu odhadnout dýlku. Počítám tak těch 1500 metrů. Myslim, že pro nás by to mohlo uplně stačit, protože zabezpečit třeba 4km tratě je nereálný...
Hlavně to neberte jako jasnou věc, jen mě to napadlo, když sem tu viděl tenhle topic. Pokud se podaří udělat tam příští rok sraz Polo Clubu, tak sem to tam chtěl navrhnout jako zpestření srazu.
Hlavně to neberte jako jasnou věc, jen mě to napadlo, když sem tu viděl tenhle topic. Pokud se podaří udělat tam příští rok sraz Polo Clubu, tak sem to tam chtěl navrhnout jako zpestření srazu.

STO psů

Když jsem se díval kde je Příbram a kde je Kamýk nad Vltavou, zjistil jsem, že je to pouhých 26km.
Náš seriál (Triola cup, http://www.triolacup.cz) Tam pořádá každou sezonu dvoudenní závod. Je to tam moc pěkné! Depo je přímo v přírodním přístavu a v přilehlých uličkách, nad depem jsou dvě hospody, v jedné z nich je udírna a suprovej hospodskej. Bylo by to o to lepší, že by nikdo nemusel nic zařizovat (zajištění tratě, časomíru atd atd atd) a tímpádem jít do rizika, že se nevrátí vložené finance.
Předpokládaný termín závodu je 27 - 28.6 2009
Vypsané kubatury:
Junior 1400
Volná formule (E1)1400
E1 do 1600
E1 do 2000
E1 nad 2000
Seriové vozi do 2000
Volná (formulové vozidla, 4x4, motocykly)
Jezdí se stylem 2 tréninkové jízdy (1 povinná) a 3 závodní (2 povinné)
Startovné je myslím 1300 v sobotu a pro ty co pojedou oba dny je sleva v neděli asi na 1000.
Pár videí z odbočení do cílové rovinky
TAK TO NECHÁVÁM NA VÁS, ALE BYLO BY TO ASI NEJSNAŽŠÍ
Náš seriál (Triola cup, http://www.triolacup.cz) Tam pořádá každou sezonu dvoudenní závod. Je to tam moc pěkné! Depo je přímo v přírodním přístavu a v přilehlých uličkách, nad depem jsou dvě hospody, v jedné z nich je udírna a suprovej hospodskej. Bylo by to o to lepší, že by nikdo nemusel nic zařizovat (zajištění tratě, časomíru atd atd atd) a tímpádem jít do rizika, že se nevrátí vložené finance.
Předpokládaný termín závodu je 27 - 28.6 2009
Vypsané kubatury:
Junior 1400
Volná formule (E1)1400
E1 do 1600
E1 do 2000
E1 nad 2000
Seriové vozi do 2000
Volná (formulové vozidla, 4x4, motocykly)
Jezdí se stylem 2 tréninkové jízdy (1 povinná) a 3 závodní (2 povinné)
Startovné je myslím 1300 v sobotu a pro ty co pojedou oba dny je sleva v neděli asi na 1000.
Pár videí z odbočení do cílové rovinky
TAK TO NECHÁVÁM NA VÁS, ALE BYLO BY TO ASI NEJSNAŽŠÍ
Van Diemen RF98
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan
Suzuki Swift B-03
Soul of Japan