Tiger.sovo Opel Corsa B Sleeper project
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Tiger.sovo Opel Corsa B Sleeper project
Těžko říct ... Třebas jsou pohodlný vymejšlet zbytek sání nebo si myslí že je to něco extrémně složitýho nwm
taky v tom nevidím nějak zásadní rozdíl. Jenvey vypadá možná víc propracovaně, uznávám, ale i ta z motorky tam jde rozumně nalámat. Vždyť je to obojí tvrdá mechaničina, jen u motorkový to bude chtít víc umu to spasovat do rozumnýho celku. Řeším v budoucnu to samý na Alfu, mám výhodu že je vesměs na 4 klapku připravená a ta motorková tam půjde úplně úžasně...
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
To máš pravdu tam je to perfektně udělaný jak si mi to ukazoval
Tak corsa opět o něco zhubla
Hned jak bude zase počasí a hlavně čas tak rozmotám kabeláž,přepojím ele stahování oken a opět vystříhám něco více káblíků který tam nemusí bejt vlastně zruším kompletně kabeláž pod sedačkama :103:

Plus malinkej dáreček

Tak corsa opět o něco zhubla

Plus malinkej dáreček

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
no kam az chces ten motor vyhnat? 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
nwm hranice 200-210hp by mělo bejt reálnejch mám první z c20xe tzn 20xe kterej má kovaný písty a ojnice 

Voltmetr jelikož jsem malinko pošteloval i altík ale o tom psát nebudu 

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
ave tyTiger.s píše:nwm hranice 200-210hp by mělo bejt reálnejch mám první z c20xe tzn 20xe kterej má kovaný písty a ojnice

na me s C20XE nechod, to je asi jako kdybych ja ti vysvetloval G13B versus G13BA, nebo G13BB, US oznaceni G13K --- taky bys vedel le-prd

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
včera jsem koukal u Fokra na Draaczchovo polo a ty lamino zadní vrata fakt nechceš. To je jak hadr, ale zase ta váha..
btw, kdy zatáhneme šíbr? Pokud je to jako u sierry, musí to bejt těžký jak debil.... Lamino by to řešilo luxusně
btw, kdy zatáhneme šíbr? Pokud je to jako u sierry, musí to bejt těžký jak debil.... Lamino by to řešilo luxusně

Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Ano do prvních Gsi kadet se dávali kované písty a ojnice pak boužel opel začal šetřit a začli tam dávat ´´obyč´´ 
Honzo škoda těch vrat zase nemůže to bejt zas tolik forový ... No ten šíbr je těžkej jako prase to je pravda jak to udělat z lamina,? hl jak to utěsnit aby to nejak vypadalo ?

Honzo škoda těch vrat zase nemůže to bejt zas tolik forový ... No ten šíbr je těžkej jako prase to je pravda jak to udělat z lamina,? hl jak to utěsnit aby to nejak vypadalo ?