Opel Tigra c20xe
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Opel Tigra c20xe
přesně to je už moc podle mě by to snesla i ta F16ka něco kolem 250ps ...ale měla by už na kahánku 

V uterý by měla dojít karbon haupna která má 3,5kg místo obyč ta 17,5kg ...Na podzim by měli být i blatníky doufám ...Už zbývá jen vyhodit topení s klimou dát obyč který čeká už v garáži a potom už nebudu vědět kde a co ubrat 

tenhle styl úprav je mi hodně vlastní, co se týče gramovýho šílenství- menší nádobka na ostřikovače, nevím jak má Tigra řešený zrcátka, ale na Sierru se mi podařilo je dostat pod půl kila místo 2, všude jde ubírat pomocí vrtáku- kolejnice na stahování oken atd... Pořád je co
Jinak dávám 1A

Jinak dávám 1A
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...
Dík..NO jde o to že dokud nebudu mít pořádný druhý auto na normál ježdění tak budu s tigi jezdit i lehce normál protže zrezlej golf v kterej je na předešlí foto v pozadí mi moc nesedí
Do tý doby chci věci jako el stahování centrál atd zachovat ...Pokud si jí chceš prohlídnout z blízka tak dnes budu na srazu v plzni u ona mělo by tam bejt prá pěknejch auto určo to za to stojí ...Teda pokud mi příjde náboj na kolo kterej se mi ustřhl 

zdravim, tvoje tigra je snad prvni co vidim, ze je fakt dobre a pekne udelana, fakt super
Nebyl si stim na sraze tedka nedavno v blatný? vedle nějaký tigry sem stál(tlačil) při řazení na sprintech, pamatuju si to podle těch ats kol a zelený barvy a a hlavně motoru no...

jojo mám to kábro s r888. Sem právě koukal že na neměřenejch si jezdil se slikama a pak na měřený si je už neměl, coto?
Víš jak, kčemu budu níčit slicky když sem věděl že ani jedu jízzdu neodjedu na plno ...Jedu sem odjel stím že na dvojku se mi to udusilo a druhou sem se ani nerozjel pomalu
tak sem to otočil a nasraně jel pryč 

Hodím sem pár videí
0-100..měřeno na obyč pneu a ještě 16kách
týrání pneu
jedem do kopce
A crash na brzdě
stálo mi dvě pneu naštěstí je zaplatili
A tigi vs kámošovo 300Zx bi-turbo s 380ps
doufám že se budou líbit

0-100..měřeno na obyč pneu a ještě 16kách
týrání pneu

jedem do kopce
A crash na brzdě

A tigi vs kámošovo 300Zx bi-turbo s 380ps
doufám že se budou líbit

-
- RF level 5
- Kontaktovat uživatele:
ta 300Zx tě dala jen tak tak co
Váha dělá opravdu divy, na to že výkon máš tak poloviční viď.
Jinak videjka moc pěkná...

Jinak videjka moc pěkná...
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06