Tak už sem se konečně rozhoupal a rozšířil vaše řady o další kus. Jedná se o Audi GT Coupe z roku cca 84, cca píšu schválně, protože víme jak to s těmahle autama je. Určitě se nejedná o nějaký závodní vůz, protože je používán k běžnému provozu (i když v tomhle není žádná jízda pouze nudnou cestou z bodu A do bodu B), a abysme si navzájem trochu užili, občas se svezeme na nějaké akci "historiků". Co se týká auta tak nemá žádné vyloženě závodní úpravy a pod jakýmsi pseudo válečným zbarvením se skrývá vlastně naprosto sériová technika, kromě filtru KN, sportovních pružin a přední rozpěry mezi tlumiči. Za dobu co jsme "spolu" už ale dolšlo na obnovu všeho podstatného, takže všechny tlumiče, komplet čepy a silentbloky na přední nápravě včetně horního uložení, ložiska v kolech, homokineťáky, tyčky stabilizátoru, vzadu komplet brzdy včetně lanovodů, postupně už vlastně komplet celý výfuk, palivový čerpadlo atd...

A aby to stařence taky trochu slušelo a svezení bylo ještě příjemnější, tak přes léto jezdí na 15" kolech z novějšího kupátka, vepředu si vozí (zatím dvě) přídavný lampy a vzadu vysoký křídlo, o kterém sice vím že není přesnou dobovou kopií ale ... A já si hovím (tak gauč to není, ale na ježdění bezva, tady mi to určitě potvrdíte) ve sportovních sedačkách BF ve kterejch mě drží (když se někde rozvášním) pasy Schroth bych se mohl věnovat semišovýmu rally volantu s čárkou. A když se chceme rozvášnit dva

tak se najde pro spolujezdce nějaká lampička, dobový infobord VDO a helmy s interkomem...
Auta přece mají vrčet a smrdět....