Fabia 1400
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Fabia 1400
Nemám ale tam máš myslím tu cenovku 37 000 jen za to že ti předělají H na sekvenci jenže stejně budeš muset mačkat spojku a stejně budeš muset pouštět plyn.Prostě levná sekvence se vším všudy že ti tam ty kvalty budou padat za zlomek vteřiny neexistuje.Asi se ti zrychlí proti řazení do H ale za tu cenu si už můžeš nechat poskládat nějakou lepší převodovku díky které se zrychlíš víc než takovou sekvencí.Ale třeba tady někdo s tím má větší zkušenosti já jen beru z toho co vím od kluka co Jezdí na Amater rallye golfa se sekvencí.
Hergot asi zajdu nejakymu teamu ukrast technicke vykresy sekvencnich prevodovek a necham to udelat v praci 

Úplně nejlepší bude vše zkonzultovat s panem Sixtou nebo Bartáškem...
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jen tě upozorňuji pro začátek je to hodně drahá zábava.
jinak 16V dobrej motor - vačky, hlava, svod,stříkačka a máš tam 200kobyl....
tlumiče protlum race minimálně
všechno uložení do unibalu na fabii to pěkně funguje
převodovku dunovský,sixta,bartášek, ab motorport....
Jde jenom o to kolik máš peněz
jinak 16V dobrej motor - vačky, hlava, svod,stříkačka a máš tam 200kobyl....
tlumiče protlum race minimálně
všechno uložení do unibalu na fabii to pěkně funguje
převodovku dunovský,sixta,bartášek, ab motorport....
Jde jenom o to kolik máš peněz
borbet mam no tenhle rok bez motoru na stavbu mam 200tis z tim ze kastly mam, brzdy mam 280mm ... kola 15" mam 8x (jen rafky) a chodim pomahat na vrakac takze o dily nouzy nemam ... takrka vse zadara pro nas je to jen par kilo ne soucastka (a to by ste koukaly co se tam obcas ukaze).
Koukni jestli je to 280mm což je oktavie a stara těhlice, nebo jestli jde o 288mm což je těhlice fabia RS a umožnuje to montáž větší skupiny třmenů.
288mm a je z fabie rs
ale nevim co dat dozadu 

Dal bych kotoučouvou z fabie, k tomu opět pořádný desky, hlavně vést brzdové trubky vnitřkem a ručku řešit hydraulickou.
Ja osobně mít tvůj kapitál, tak investuju směrem co jsem již psal, protože odladit motor na karburátorech neni sranda. A první rok bych spíš zbíral skušenosti se 100HP spolehlivou serii.
Moje zkušenost je ta že s pořádnejma brzdama, podvozkem a pryžema člověk potrápí nemálo soupeřů.
Ja osobně mít tvůj kapitál, tak investuju směrem co jsem již psal, protože odladit motor na karburátorech neni sranda. A první rok bych spíš zbíral skušenosti se 100HP spolehlivou serii.
Moje zkušenost je ta že s pořádnejma brzdama, podvozkem a pryžema člověk potrápí nemálo soupeřů.
nemuzu najit cenu na protlum race nevis kolik tak kostujou nebo nekoho kdo to nabizi online a zatim jsem nenarazil na poradnej rally shop kde bych sehnal co potrebuju..
PS: a mrkni na prispevky vis muzu si toho hodne udelat tak kdybys vedel za kazdy tip budu rad
PS: a mrkni na prispevky vis muzu si toho hodne udelat tak kdybys vedel za kazdy tip budu rad
Firmy co mají zboží na vysoké úrovni jako je např protlum a jim podobné fungují na osobní kontakt třeba telefonem. Cenovku bych typoval okolo 40kkč.