Opel Tigra c20xe
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Opel Tigra c20xe
řekl bych že jim to bude uplně jedno přerazim to zamažu barvou přepatlám olejem ahotovo nebo koupím blok C20xe a postavím to na něj no ..... 

-
- Středně pokročilý
to by bylo mozna nejlepsi reseni postavit to do toho bloku a co uz mas brzdy sem cetl ze schanis
jjPotuzaktomas píše:snizovani hlavy nebo ostry vacky nebo kovany pisty je uplne neco jinyho protoze do toho motoru nevidis i kdyby ten motor mel 1000ps tak je to nezajima ale jakmile das na jakej koliv motor turbo kde to neni napsano v technicaku tak to neprojde uz znam par lidi co meli 2golfa a meli tam motor 16d bez turba a on si ho sehnal a namontoval ho na motor a z technicky ho vyhodili a taky ty motory vypadaj stejne ja to vim protoze sem mel kadu gsi 2.0 16v a taky sem tam chtel dat turbo a znamej na stk mi rekl at ho tam nedavam ze mi to pak nepusti kdyby to slo tak sem si ho nechal a nekupoval zbytecna cali turbo.
-
- Středně pokročilý
Cau helet chtel sem se te zeptat kdyz sis dal ostri vacky a posunul si omezovac aby ti to vic tocilo musel si davat jiny pruziny ventylu.
Ne mám vačky na hranici co snesou serie pružiny kdybych chtěl ted dávat ostřejší musel bych komplet udělat hlavu
-
- Středně pokročilý
takze dal si ostry vacky a pruziny zustali orygo a na kolik sis posunul omezovac kolik je optymalni.
mám na 8tis ot ... ale neporovnával bych upravu xečka a letka
-
- Středně pokročilý
me to jenom zajima protoze chci taky koupit vacky 276stupnu a od jaky firmy je mas a kolik si za ne dal.
neřekl bych že ne turbo můžeš dát stejný vačky
koukni na dbilas tammáš i ceny ale rozhodně bych u turba nezačínal vačkama to by bylo uplně to poslední co bych dělal

-
- Středně pokročilý
jo ja se jenom ptam zjistuju informace ja chci vytahnout motor a udelat ho komplet pisty svody sani turbo chip vacky atd a co to bylo za adresu nebo co si mi to poslal.