Renault Safrane BiTurbo Baccara Quadra
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Renault Safrane BiTurbo Baccara Quadra
ten je origo Biturbo Baccara... Baccara (oznaceni vybavy) se delala hlavne jako N/A trilitr, ta ma stejnou masku ale naraznik jako obyc safran, biturbo ma ten naraznik takhle zvetsenej kvuli IC...olda77 píše:moc se mi libi predni naraznik.chvalim ten je origo baccara?
biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
minimalne na 600PS... casemTiger.s píše:Tohle sleduju na TF moc pěknej projekt ...Kam se chceš dostat s výkonem ?

biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jinak jedna z veci co mi na tom autu tak imponuje je celkovej pocet vyrobenejch kusu, coz by melo bejt 640... ale konkretne tahle informace o poctu vyrobenejch kusu je jedna z tech, u kterejch dochazi k tomu, ze se na netu a i v jinejch materialech doctete x ruznejch variant a pak si vyberte tu spravnou
dalsi nejcastejsi varianty jsou kolem 1300, 1500 a asi 1700, ale momentalne jsem v takovy fazi ze nejvic podlozenou mam variantu ze se jich vyrobilo 640, takze ji beru jako fakt, a doufam ze uz se to menit nebude
.... jo a kdyby chtel nekdo venovat cas preloskani celkovy recenze toho auta, v ktery jsou skoro vsechny informace co o nem mam, tak je na... a nebo ja ji sem zkopiruju
.... do dalsiho prispevku 
EDIT: seru na to, nic kopirovat nebudu, prisel jsem predcasne domu a nemam na to silu pac je to slozitejsi nez sem myslel a musel bych to moc dlouho upravovat, takze na moje.auto.cz mam tu recenzi, je to tam jedinej renault safrane tak kdo chcete podivejte se

.... jo a kdyby chtel nekdo venovat cas preloskani celkovy recenze toho auta, v ktery jsou skoro vsechny informace co o nem mam, tak je na... a nebo ja ji sem zkopiruju

EDIT: seru na to, nic kopirovat nebudu, prisel jsem predcasne domu a nemam na to silu pac je to slozitejsi nez sem myslel a musel bych to moc dlouho upravovat, takze na moje.auto.cz mam tu recenzi, je to tam jedinej renault safrane tak kdo chcete podivejte se

biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Yes, tak jsem toho nazoruskodabarat píše:tak toto vidim prvy krat =-O to je asi najlepsie co z renaultu vyslovelmi pekne !

biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to je informace stara asi 7 let a jednalo se o novou prevodovku, ted uz se prodavaj jen repasovany a asi za 100... ostatni dily co jsem tam jmenoval pokud jsou mimo realitu, tak jen proto ze renault ma cenovou politiku odporujici veskere logice a ceny se nesmyslne cas od casu hybou jak nahoru tak dolu a to i dost zavratneskodabarat píše:ehm co je pravdy na tom ze nova prevodovka na to auto stoji 450000 ? a ceny ostatnych nahradnych dielov su tiez mimo reality :O

BTW docela me zaclo bavit sledovat protazeny xichty prodejcu kdyz na ne ty ceny vyskocej z monitoru, jeden si dokonce myslel ze tam maj chybu a chtel jit hledat IC na biturbo do jejich skladu

PROMAZAL JSEM SKORO 3str. JEDNOHO VELKYHO BORDELU O CENACH DILŮ, JSEM RAD ZE SE VSE VYRESILO!
PRISTE PROSIM TYTO ROZHOVORY PRES SZ NEBO E-MAIL
RF neni chat!
CIKY
biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
motor co v tom je je 3.0 V6 biturbo... ty dve turba sou rovnoceny? nekde sem slysel princip ze u takovyhle motoru jedno maly tlaci dole a pak druhy vetsi az kdyz je motor roztocenej... co je na tom? jak to mas ty?
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
[quote="fokr_jr"]nekde sem slysel princip ze u takovyhle motoru jedno maly tlaci dole a pak druhy vetsi az kdyz je motor roztocenej...[/quo
jo, viz. rozdil mezi twin turbo a biturbo
jo, viz. rozdil mezi twin turbo a biturbo

jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no rozdil mezi twin a bi je pro nekoho jak pises, ze Bi je paralerni a twin seriovy, nekdo zas rika ze twin rikaj jponci a bi evropani, na netu see da nejit hafo diskusi na tohle tema:) kazdopadne U safrana BiTurbo jsou dve turba paralerne, nekdy jeste plni kazdy turbo jednu radu valcu a kazdy ma svuj IC, u safrana jde vzduch z turb do dvojityho IC po stranach a z prostredka IC jde uz jenom jedna roura ke klapce a az saci parozi to zas rozdeluje uz o jednotlivejch valcu:) nekde bych i nasel cely schema toho motoru, pro ilustraci hodim aspon foto toho IC:)

ted sem narazil na fotku samotnyho motoru vzhuru nohama s navesenejma turbama:)

tady sou videt ty privody a vyvod mezichladice

A tady motor prakticky s veskerym prislusenstvym:)

a jeste jak vypadaj ty sneci, jsou to K04, obe budu mit zanovni misto tech svejch s popraskanejma housingama vejfukovy casti..

snad sem zodpovedel cos potreboval

ted sem narazil na fotku samotnyho motoru vzhuru nohama s navesenejma turbama:)

tady sou videt ty privody a vyvod mezichladice

A tady motor prakticky s veskerym prislusenstvym:)

a jeste jak vypadaj ty sneci, jsou to K04, obe budu mit zanovni misto tech svejch s popraskanejma housingama vejfukovy casti..

snad sem zodpovedel cos potreboval

biturbo.safrane.org
biturbo.safrane.org
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
nepotreboval, zajimalo me to... ja zatim zvazuju jen jedno turbo 
ale stejne dekuju za vycerpavajici odpoved...

ale stejne dekuju za vycerpavajici odpoved...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues