no a dal komplet odstrojeni na holy plech, zrovna v te dobe sem mel nejvice navstev a nikdo mi nechtel verit ze to este letos budu testovat...
jinak se spojkou kompromis - rozebral sem nahradni auto co sem mel na dvore, tam byla funkcni seriova lamela, na tu to slozim a behem ledna to zase rozhodim a necham si nanejtovat keramiku na tu lamelu. mel sem v planu nechat ji udelam mezi svatky, ale oni si vzali dovolenou, takze to mi neklaplo a ta co byla tady byla mrtva, takze ta je ze hry venku a na novou neni rozpocet...
Pumpa BOSCH tlak >12bar, pozice zhruba takhle, pujde prez ni kryt, aby nebyla v jednom prostoru s posadkou, ale na ukor molitanu v zadni sedacce, takze kdo bude sedet za mnou, bude sedet na plechu

ta hadice tam bude saci, ale takhle sem ji tam dal kdyz sem se nudil, bude to reseny prez seriovou pumpu, ktera bude jako podavaci a na zality ty silny, jinak bude prutokova...
dale komplet demontovanej podvozek z EVO IV, ramene + tlumice, natreny zakladem ty vareny mista, na lakovani bude casu dost prez leto, tet budu hlavne zkouset co to snese podvozkove a az pak z toho zacnu delat pekny auto...
po dnesku uz je podvozek na zadni naprave na miste vcetne diffu a kardanu, tet uz se bude delat jenom na predku a interieru...
a mam pripravenou poctivou klapku (porovnana se seriovou)
a upravil sem si vahu vzduchu k obrazu svemu... bylo tam spousta materialu navic, co mi tam prekazela

(seriovou sem zrovna nenasel...)
zitra dolatim PZ brzdu, je ponekud naprach a zacnu tam skladat ten interier, kterej uz mam skoro venku... jen takovej lehci vanocni solich, prace pocka chvili...