Suzuki Swift EVO VI

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO VI

Příspěvek od fokr_jr » 25 led 2009, 21:44

tohle uz tu dlouho nebylo :service :service :service

Obrázek

a takhle vypada simerink na klice...
Obrázek

docela jasna zavada... priste je vymenim preventivne... tenhle motor me porad prekvapuje tim, v jak hroznym je stavu... uz si jen typujem co se rosype az to slozime priste... :mysleni: :mysleni:
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 05 úno 2009, 15:00

hotovo, opet slozeno, vyzkouseno, zajeto... jen ten snih to mezitim vzdal :kladivo :kladivo :kladivo pristi tyden TK a budu s tim provokovat po meste a cekat estli este neco napadne... 21.2. sou zavody, tak doufam ze aspon trochu to klouzat bude... :'-(
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 23 úno 2009, 23:11

tenhle vikend probehlo prvni ostre testovani... zkratka konecne byla nejaka akce. :radost pocasi pralo, tak se ukazalo co auto dokaze...

Patek a sobotu jsme stravili na Jihoceske Ledove Stope. Patecni najizdeni trate jedne SZ jsme museli odlozit na sobotu brzo rano, kvuli jezdcum, kteri nedokazali projet trat ani pri treninku... to davalo hodne nadeji na plynuly zavod, ale nakonec to celkem slo, poradatele pripravili akcni odtahovku a ta tam asistovala tem, ktery to neprojeli svepomoci... do zavodu jsem proto startoval jak veverka na kofeinu z filmu "Za plotem"... zrana byla vrstva zmrzleho snehu, ktery este pribyval, takze se mi jelo naprosto uzasne.. behem dne uz to sice talo, ale po prvni pulce souteze jsem mel na druheho ve skupine naskok vic jak 80s (na cca 3minutovych SZ), tak jsem zbytek jel jen na dojeti, pac osychajici trat byla nevyzpytatelna a bez ramu se mi nechtelo nekam bourat... ostatni dokazali na jiz mokrem asfaltu jeste zrychlit, ale me jiz naskok z rana stacil na pohodlne udrzeni pozice, takze letosni zacatek sezony pro me ny vybornou :prvni ve skupine, :treti absolutne!

http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10560

na nedeli byl v planu Buzerak Strasice, kdyz jsem v sobotu videl tu hromadu tajiciho snehu, moc se mi tam nechtelo, ale nakonec jsme vyrazili... ve strasicich v kasarnach bylo asi 40cm mokreho snehu, do ktereho byla vyhrnuta trat... Pomala trat, takze mi vubec nesedla. na aute startoval este tatka... treninkovou jizdu jsme stravili napul couvanim. nakonec i pri prvnich ostrych bylo nutne couvat... casy jsme nevedeli, ale rychle to nebylo. na pohled snad byli rychlejsi uplne vsichni... druha jizda mi sedla, byl jsem rychlej docela hodne az do chvile, kdy jsem se chtel oprit o snehovej vant a on povolil a "sezral" me... bylo z toho 15 minutove vyprostovani auta ktery lezelo na brise 15cm kolama nad asfaltem... tatkovo druha celkem usla, aspon uz necouval :lol ... moje treti byla naprosto luxusni, pozdeji jsem zjistil, ze se jednalo o rekord trate z toho dne :mysleni: ale pravidla byly 3 jizdy v souctu, takze pro mne umisteni nehrozilo, takze po tatkove treti jizde, kde zapadl 2krat a musel se vykopavat ze snehu ven uz nebyla nalada naprosto nanic, tak jsme to zabalili a vypadli domu. dnes na internetu jsme nasli vysledky a po uprave pravidel (jedna jizda se skrtla) jsem utrpel :druhy ve skupine 4kolek i absolutne :mysleni: :mysleni:

http://rkha.wz.cz/akce/str094/str094.htm

a jako jiz tradicne onboardy ze soboty v sekci videa (v nedeli sem netocil, pac to nebylo vubec zajimavy...) snad budou naky pekny fota, fotografu bylo dost pivo
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 23 úno 2009, 23:39

raklama na tenhle servr citelna, zatimco reklama na sponzora opadala =)

Obrázek

SZ3 a jeden nezapsanej led ... zavej podrzela... kamaradi co tohle fotili rikali ze tam byl asi 3m sraz dolu, ale toho sem si ani ja ani spokujezdec nefsim...

Obrázek
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 24 úno 2009, 00:42

krasa, gratulace...
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 24 úno 2009, 01:04

Dekuji

Strasice :flag :flag
Obrázek

Obrázek
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 24 úno 2009, 01:06

GJ kdo umí,umí - grats :prvni
SS GTI

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 24 úno 2009, 01:10

Patejl píše:GJ kdo umí,umí - grats :prvni
hodne udelalo dobre pripravene auto... bez jedine sebemensi zavady vic jak 100 ostrych km a tak 400 km prejezdu za vikend... Japonska technika...

tet je ale zraly tak na tydeni udrzbu po tom narezu ve strasicich... upadl predni naraznik, zacaly opadat tapece dveri, uz nejde ztahovat okynko ridice a podobny prkotiny... ale JEDE porad a porad neskutecne :rallye mam z nej moc velkou radost...

este ji naucim tyhle kousky na asfaltu a budu spokojenej... to ale s temahle semikama asi nepujde, to bude chtit nafoukat :-D
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

hondzik
donate
donate

Příspěvek od hondzik » 24 úno 2009, 08:21

Gratulace :radost
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 17 bře 2009, 23:02

podarilo se mi vyhandlit kompletni klimu... radost hodne moc... jen sem zvedavej kdo to zase zapoji dohromady... az prijdou externi budiky, bude opet kabelova valka, mechanicky je ta klima jednoducha... :service :service :service

jo a budu muset sehnat nekoho, kdo ma plneni na "stary" konektory... udelam pak fota, ale standart co se pouziva dnes to neni, jsou oba konce jakoby mensi...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Odpovědět