tenhle vikend probehlo prvni ostre testovani... zkratka konecne byla nejaka akce.

pocasi pralo, tak se ukazalo co auto dokaze...
Patek a sobotu jsme stravili na Jihoceske Ledove Stope. Patecni najizdeni trate jedne SZ jsme museli odlozit na sobotu brzo rano, kvuli jezdcum, kteri nedokazali projet trat ani pri treninku... to davalo hodne nadeji na plynuly zavod, ale nakonec to celkem slo, poradatele pripravili akcni odtahovku a ta tam asistovala tem, ktery to neprojeli svepomoci... do zavodu jsem proto startoval jak veverka na kofeinu z filmu "Za plotem"... zrana byla vrstva zmrzleho snehu, ktery este pribyval, takze se mi jelo naprosto uzasne.. behem dne uz to sice talo, ale po prvni pulce souteze jsem mel na druheho ve skupine naskok vic jak 80s (na cca 3minutovych SZ), tak jsem zbytek jel jen na dojeti, pac osychajici trat byla nevyzpytatelna a bez ramu se mi nechtelo nekam bourat... ostatni dokazali na jiz mokrem asfaltu jeste zrychlit, ale me jiz naskok z rana stacil na pohodlne udrzeni pozice, takze letosni zacatek sezony pro me ny vybornou

ve skupine,

absolutne!
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10560
na nedeli byl v planu Buzerak Strasice, kdyz jsem v sobotu videl tu hromadu tajiciho snehu, moc se mi tam nechtelo, ale nakonec jsme vyrazili... ve strasicich v kasarnach bylo asi 40cm mokreho snehu, do ktereho byla vyhrnuta trat... Pomala trat, takze mi vubec nesedla. na aute startoval este tatka... treninkovou jizdu jsme stravili napul couvanim. nakonec i pri prvnich ostrych bylo nutne couvat... casy jsme nevedeli, ale rychle to nebylo. na pohled snad byli rychlejsi uplne vsichni... druha jizda mi sedla, byl jsem rychlej docela hodne az do chvile, kdy jsem se chtel oprit o snehovej vant a on povolil a "sezral" me... bylo z toho 15 minutove vyprostovani auta ktery lezelo na brise 15cm kolama nad asfaltem... tatkovo druha celkem usla, aspon uz necouval

... moje treti byla naprosto luxusni, pozdeji jsem zjistil, ze se jednalo o rekord trate z toho dne

ale pravidla byly 3 jizdy v souctu, takze pro mne umisteni nehrozilo, takze po tatkove treti jizde, kde zapadl 2krat a musel se vykopavat ze snehu ven uz nebyla nalada naprosto nanic, tak jsme to zabalili a vypadli domu. dnes na internetu jsme nasli vysledky a po uprave pravidel (jedna jizda se skrtla) jsem utrpel

ve skupine 4kolek i absolutne
http://rkha.wz.cz/akce/str094/str094.htm
a jako jiz tradicne onboardy ze soboty v sekci videa (v nedeli sem netocil, pac to nebylo vubec zajimavy...) snad budou naky pekny fota, fotografu bylo dost