Volný pokec "hospoda RF"

Všeobecný pokec, o čemkoliv...

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
ciky
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Volný pokec "hospoda RF"

Příspěvek od ciky » 14 úno 2009, 22:39

to je zase učet s nějaký kalby :lol :lol :lol ste ale museli vypadat takovej účet :majak :majak
viva´la QUATTRO

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 24 úno 2009, 16:42

tady je to nejake umrete... to nikdo na nicem nedela? nikdo nic nejede? nikdo nekali? :-D
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Martin
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Martin » 24 úno 2009, 20:22

chachar.fista já su z Humpolce teda aspoň sem se tady narodil ale lítám všade možně čáágo chlape :-D

Martin
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Martin » 24 úno 2009, 20:35

speedy : ty kapsle užíváme v našem kmeni již nějakej rok (do paliva, nejíme je samo.) a vřele doporučuju do benzínů kde se to projevý opravdu dost, jinak firma FFi má i přísady do oleje a musim říct že je to opravdu dobrá volba pro člověk kterej má v hlavě mozek a záleží mu na autě ....
Jinak se klidně ptejte co vás zajímá ale na audi clubu to tam někdo vytáh jako že : podívejte ty už nevědi čim nás voblbnout a já se tam toho zastal a pak tam ze mě dělali debila ...a dealera ale kámoš bere vod nich kupy pro nás i pro spousty civilů kterejm v jeho servisu dělá auta a berou to i např. obchoďáci a ty daj 8000 km měsíně a spotřeba prokazatelně menší ...

chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chachar.fista » 25 úno 2009, 20:44

Martin píše:chachar.fista já su z Humpolce teda aspoň sem se tady narodil ale lítám všade možně čáágo chlape :-D
nejedeš v sobotu do Radouňě na winter hobby rally? :driver
Peugeot 106 XSi- prodáno
Peugeot 306 XT .. sešrotována po dobré službě
Škoda Felicia 1,3i-40kw.. R.I.P
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81kw

SpeedyS4
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 » 25 úno 2009, 23:58

Martin píše:speedy : ty kapsle užíváme v našem kmeni již nějakej rok (do paliva, nejíme je samo.) a vřele doporučuju do benzínů kde se to projevý opravdu dost, jinak firma FFi má i přísady do oleje a musim říct že je to opravdu dobrá volba pro člověk kterej má v hlavě mozek a záleží mu na autě ....
Jinak se klidně ptejte co vás zajímá ale na audi clubu to tam někdo vytáh jako že : podívejte ty už nevědi čim nás voblbnout a já se tam toho zastal a pak tam ze mě dělali debila ...a dealera ale kámoš bere vod nich kupy pro nás i pro spousty civilů kterejm v jeho servisu dělá auta a berou to i např. obchoďáci a ty daj 8000 km měsíně a spotřeba prokazatelně menší ...
Tak tu prokazatelne mensi spotrebu nejak dokaz :spermie kdyžtak napiš jaké máš ceny :-)

Nekupoval jsem si biturbo kvuli spotrebe,tak nevim jak by si audinka pochutnala na praskach :-D
:plyn: :prdel:
Subaru Impreza WRX STI - 2.0T 300PS
Audi A4 B7 daily car - 2.0Tdi 140PS

Martin
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Martin » 26 úno 2009, 13:39

Speedy : ta spotřeba je vedlejší efekt , (pro tebe ) řeknu to takhle ty budeš za stejný benzín jezdit rychlejc ,
Ta tableta kterou hodíš do nádrže udělá ve válci povrch kterej nepropouští teplo a tim to palivo doklnalejc shoří a zvíší účinost motoru,
to je celý kouzlo . Já to dal do R5 tdi a protože sem si řikal , holka mám tě rád tak sem do dvaceti litrů hodil celou tabletu :radost a těšil se jak to bude pěkný a jezdil sem s tim v -10 a nemohl sem to vůbec ohřát Teplota pořád pod padeát stupňů, už sem byl přesvědčenej že má termostat po funkčnim období tak sem ta dal ještě 30 litrů a vše ok
.
Tak asi takhle Speedy :ugeek: , chlape :dance

Jejich přísada do oleje taky pracuje hodně dobře . pivo

Martin
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Martin » 26 úno 2009, 13:50

chachar.fista Čau já o ralye ani nevim , ja budu o víkendu stěhovat kámoše ke mě do bytu takže mám o zábavu postaráno ale kdybys měl cestu kolem humpolce tak se stav k nám do dílny a bazaru , jinak máme tady jednu 605 3L
ve stříbrný barvě a je na orgány kdybys něco chtěl jinak další kámo dělá karosařinu, zdviž je taky k dyspozici atd.
A máme (u mě výbornej) olej Mobil 1 stáčenej litr za 130 10W 40 do nafty velice dobrej, já na něj jezdim a sem fakt spokojenej po 5tis je furt krásnej.

chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chachar.fista » 26 úno 2009, 15:41

Martin píše:chachar.fista Čau já o ralye ani nevim , ja budu o víkendu stěhovat kámoše ke mě do bytu takže mám o zábavu postaráno ale kdybys měl cestu kolem humpolce tak se stav k nám do dílny a bazaru , jinak máme tady jednu 605 3L
ve stříbrný barvě a je na orgány kdybys něco chtěl jinak další kámo dělá karosařinu, zdviž je taky k dyspozici atd.
A máme (u mě výbornej) olej Mobil 1 stáčenej litr za 130 10W 40 do nafty velice dobrej, já na něj jezdim a sem fakt spokojenej po 5tis je furt krásnej.
pošli mi SZ tvoje telefoní číslo..
Peugeot 106 XSi- prodáno
Peugeot 306 XT .. sešrotována po dobré službě
Škoda Felicia 1,3i-40kw.. R.I.P
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81kw

SpeedyS4
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 » 26 úno 2009, 17:37

Martine o tabletách to tu dál nerozebírej :-) díky.
Subaru Impreza WRX STI - 2.0T 300PS
Audi A4 B7 daily car - 2.0Tdi 140PS

Odpovědět