Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
nejedeš v sobotu do Radouňě na winter hobby rally?Martin píše:chachar.fista já su z Humpolce teda aspoň sem se tady narodil ale lítám všade možně čáágo chlape
Tak tu prokazatelne mensi spotrebu nejak dokazMartin píše:speedy : ty kapsle užíváme v našem kmeni již nějakej rok (do paliva, nejíme je samo.) a vřele doporučuju do benzínů kde se to projevý opravdu dost, jinak firma FFi má i přísady do oleje a musim říct že je to opravdu dobrá volba pro člověk kterej má v hlavě mozek a záleží mu na autě ....
Jinak se klidně ptejte co vás zajímá ale na audi clubu to tam někdo vytáh jako že : podívejte ty už nevědi čim nás voblbnout a já se tam toho zastal a pak tam ze mě dělali debila ...a dealera ale kámoš bere vod nich kupy pro nás i pro spousty civilů kterejm v jeho servisu dělá auta a berou to i např. obchoďáci a ty daj 8000 km měsíně a spotřeba prokazatelně menší ...
pošli mi SZ tvoje telefoní číslo..Martin píše:chachar.fista Čau já o ralye ani nevim , ja budu o víkendu stěhovat kámoše ke mě do bytu takže mám o zábavu postaráno ale kdybys měl cestu kolem humpolce tak se stav k nám do dílny a bazaru , jinak máme tady jednu 605 3L
ve stříbrný barvě a je na orgány kdybys něco chtěl jinak další kámo dělá karosařinu, zdviž je taky k dyspozici atd.
A máme (u mě výbornej) olej Mobil 1 stáčenej litr za 130 10W 40 do nafty velice dobrej, já na něj jezdim a sem fakt spokojenej po 5tis je furt krásnej.