Peugeot 205 Gutmann 16v
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peugeot 205 Gutmann 16v
svody nejsou me, ale mi16bosse. nechal si ej delat u p. grabijce
jinac ja uz mam doma dily na pulku go:
kladky na rozvody
rozvodak
v. pumpa
o. pumpa
p. krouzky
sadu tesneni
stefty pro ojnice pro dily jsem si byl k tomovi a rovnou jsem pribral odlehceny setrvacnim a sani pro karburatory: domu me take prisly 16" ouragany. Sice se parkrat potkaly s obrubnikem, ale za cenu kterou je mam, si nemuzu stezovat:)
jinac ja uz mam doma dily na pulku go:
kladky na rozvody
rozvodak
v. pumpa
o. pumpa
p. krouzky
sadu tesneni
stefty pro ojnice pro dily jsem si byl k tomovi a rovnou jsem pribral odlehceny setrvacnim a sani pro karburatory: domu me take prisly 16" ouragany. Sice se parkrat potkaly s obrubnikem, ale za cenu kterou je mam, si nemuzu stezovat:)
VéTéeS Powa
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
cas kdy se motor bude davat dohromady se blizi, tak sem se musel dokopat k tomu, abych neco udelal z blokem a takhle to vcera dopadlo:)
VéTéeS Powa
pekna matna
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
dneska konecne motor zavrcel. vse se zda byt v uplnem poradku a tlak oleje taky krasne drzel. na videu je uz druhy start:). zatim sem to byl projet jen kousek jeslti je vse ok a zda se ze ano.
http://www.youtube.com/watch?v=DL7VrMo7sDA
http://www.youtube.com/watch?v=DL7VrMo7sDA
VéTéeS Powa
pekny az na ten zadek od pulky
, jinak: jak dopadl karbec?

jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no se trosku blbe postavil:-D
zatim dobre. zalepil sme to tim diamantovym lepidlem a drzi to. sice sem tu mezeru, ktera tam je diky sirsi tesnici gumy vypodlozil podlozkama, aby to znova neruplo a doufam, ze to je dost dotahle a neprisava to vzduch
zatim dobre. zalepil sme to tim diamantovym lepidlem a drzi to. sice sem tu mezeru, ktera tam je diky sirsi tesnici gumy vypodlozil podlozkama, aby to znova neruplo a doufam, ze to je dost dotahle a neprisava to vzduch
VéTéeS Powa
cas ukaze 

- Hasis
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak pridavam nejake aktualnejsi foto motoru.
lepidlo na karbecu bohuzel nevydrzelo, ale uz mam domluvenou vymenu, takze doufam, ze je tento tyden nebo k zacatku pristiho budu mit doma.
lepidlo na karbecu bohuzel nevydrzelo, ale uz mam domluvenou vymenu, takze doufam, ze je tento tyden nebo k zacatku pristiho budu mit doma.
VéTéeS Powa