Nakonec se auto o vikendu ukazalo opet na 100%... na Novacka a Michalka to este neni (pokud nechybuou)

, ale auto fuguje podle predstav, takze spokojenost. jelo se tak jako v radouni, chip do CPU mi prisel v patek kdyz uz sem byl na prejimkach
3"pasy byla pro me premiera a musim uznat, ze s tema tuningovejma hrackama se to neda srovnavat... uplne neco jinyho
spolujezdec taky vcelku bezchybne... myslim ze jen jedna lehka ztrata, ale v useku, kterej byl prehlednej, takze s minimalni ztratou...
u jezdce bych uz mel par pripominek

- diky moji chybe sme dostali disk z 5tyho mista celkove po neskutecnym boji... po 1. sekci sme nocovali na 3pozici ve skupine a behem dne sme se tahali o kazdou vterinu s dalsima 5ti posadkama... neco popadalo, neco chybovalo, my dojeli bez problemu, jen ten jeden pozdni prijezd do casovky a je hotovo
v noci me sice prekvapila parkrat trat -vytahany blato- a byly z toho mensi krizovky, ale stih sem si i vynadat, takze tam este trosku mista bylo... kdyz mi to ale uklouzne podruhy na tom samym miste, tak uz sem na sebe vylozene sprostej
zatim jedina foto, kterou nekdo zverejnil, ukazku z onboardu snad uz zitra, pracuje se na tom...
pro me Rally Den+Noc 2009 na vybornou