Renault 5 GTE
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- lális
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Renault R5 GTE
Krrrrrrásné auto....konečně nějaké z mého mládí......... 

rally.....for you.....................
ELF klasika ala renault 

jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Tak dneska sem byl konečně nafotit práci za týden, a hned na úvod sme zjistili špatnou zprávu že se musí u toho dovezeného motoru sundat palice, protože je to 1bodová stříkačka, nepasovaly tam vstřiky, tak se dala vyfrézovat hlava z GTE a bude se tam dávat tato hlava. Koupili se komplet siláče na motor/převodovku a těsnění na motor od Victor Reinz. Motor se složil komplet a dal se dneska do auta, a kompletně se umyl/vyleštil motorový prostor, a ve zbytku dne sem měl čas vyleštit výko.
tak tady jsou slibované fotky a dost kecání
nastříkal se i rám a vše se skládalo

tak tady jsou slibované fotky a dost kecání
nastříkal se i rám a vše se skládalo

Naposledy upravil(a) LoggerR5 dne 16 čer 2010, 20:49, celkem upraveno 1 x.
Renault 5 GTE in da progress
Konečně je auto už na kolech, jsou nastříkané tlumiče, péra, obrousily se kotouče tak se mohlo zkládat. Do tejdne by tam měla jít i hlava, kde se zabrousili ventily a už jí mám doma. A dokonce jsem o víkendu na vrakáči sehnal potřebné věci pro dokončení. Takže sem rád a bude se už jen zkládat
.

Tak mám tu čerstvý fotky z dílny:
takhle auto vypadalo když sem přišel do dílny ještě bez hlavy ale na kolech

hlava už se připravuje na spáření s blokem

takhle vypadá práce za minulý týden

a tady už konečně hlava na svém místě

+ bonusová fotka s kapotou

jinak auto by se mělo startovat do tejdne, a ještě mám dotaz ohledně origo GTE nárazníku který mám rozbytý na levé (spolujezdcovo) straně a tak vás prosím kdo je z Prahy nebo okolí ochotný co mi půjčí na otisk formy nárazník nebo ten kousek co mi chybí (viz. foto)

jenom abych měl formu na to svoje. Odpovědi přes SZ díky.
takhle auto vypadalo když sem přišel do dílny ještě bez hlavy ale na kolech

hlava už se připravuje na spáření s blokem

takhle vypadá práce za minulý týden

a tady už konečně hlava na svém místě

+ bonusová fotka s kapotou

jinak auto by se mělo startovat do tejdne, a ještě mám dotaz ohledně origo GTE nárazníku který mám rozbytý na levé (spolujezdcovo) straně a tak vás prosím kdo je z Prahy nebo okolí ochotný co mi půjčí na otisk formy nárazník nebo ten kousek co mi chybí (viz. foto)

jenom abych měl formu na to svoje. Odpovědi přes SZ díky.
tady asi nikoho nenajdes.. muzes striknout pur penu a vyrezat a dobrousit ji do puvodniho tvaru.. no a pak prelaminovat..
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Krásně si s tim hraješ!
Tsin má pravdu, použij ten co máš a oprav ho. Na otisk to bude stačit
Jen se zeptám, pod oil filtrem je redukce na chladič oleje nebo je to tepelnej výměník oil/voda ? A je tam origo?
Tsin má pravdu, použij ten co máš a oprav ho. Na otisk to bude stačit

Jen se zeptám, pod oil filtrem je redukce na chladič oleje nebo je to tepelnej výměník oil/voda ? A je tam origo?
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

nema zavit tak to bude privod a odvod vody asi... shanis sendvic pod oil filtr dracku?
jj jak říká tsin je to přívod a odvod vody. Jinak díky moc za rady mě to chtěl laminátovat známej ale řekl mi že bude lepší sehnat ten ulomenej kousek a udělat formu ale stejně se mi blbě shání ten kousek nárazníku tak to udělám tak jak říkáte díky moc